BAYRAMPAŞA MUHTARLARI MESLEKTAŞLARINI UNUTMADI

BAYRAMPAŞA MUHTARLARI MESLEKTAŞLARINI UNUTMADI

15 Temmuz Hain kalkışmada şehit olan Acıbadem Mahallesi Muhtarı Mete Sertbaş?ı, şehit düştüğü AcıbademTürk Telekom binasının önünde anıldı.

Anma programına, şehit muhtarın eşi Rahşan Sertbaş ve kızı Selin Sertbaş, Üsküdar  Kaymakamı Mustafa Güler, İstanbul Tüm Muhtarlar derneği federasyonu Başkanı Selami Aykut,  İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Delibalta, Bayrampaşa, Altıntepsi Mahalle Muhtarı Selahattin Beyler, İsmetpaşa Mahalle Muhtarı Semih Çelebi, Yenidoğan Mahalle Muhtarı Ramadan Bayraktar, Yıldırım Mahalle Muhtarı Adnan Liçina, kartaltepe Mahalle Muhtarı Mustafa Onur, Kocatepe Mahalle Ahmet Gül,  İstanbul’daki diğer ilçelerdeki mahalle muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Acıbadem Muhtarı Mete Sertbaş`ın hain darbe girişimi sırasında şehit düştüğü sokağa karanfil konuldu. Muhtarın sevenleri daha sonra pankart açarak muhtarlık önüne kadar yürüdüler. Muhtarlık önünde saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okunarak Şehit Muhtar için dua edildi. Bayrampaşa muhtarları da yürüyüşe ‘15 Temmuz Demokrasi nöbetinde şehit olan Acıbadem Muhtarı Mete Sertbaş’ı rahmetle anıyoruz’ pankartıyla yürüdü. Yapılan konuşmalarda da hain kalkışma lanetlendi şehitlere rahmet, gazilere acil şifalar dilendi.



Anahtar Kelimeler: