Tarih: 15.07.2017 00:00

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERLE BİRLİKTE

Facebook Twitter Linked-in


15 Temmuz hain kalkışmanın yıl dönümü dolayısıyla ülke çapında bir dizi etkinlik yapılıyor. Bayrampaşa Kaymakamlığı da 15 Temmuz etkinlikleri içinde,  Bayrampaşa’da bulunan gerek 15 Temmuz hain kalkışmada, gerekse güneydoğuda PKK terör örgütüyle çarpışırken şehit aileleri ve gaziler ile ailelerini verdiği yemekte bir araya getirdi.

Yemeğe, Bayrampaşa Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, Belediye Başkanı Atila Aydıner, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanlığı Seçim İşleri Başkanı Ali Hacınoğmanoğlu, CHP İlçe Başkanı hasan Mutlu, Başkan Yardımcısı Bekir Önder, MHP İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Yeşil, Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürü Necati Aktuğ Şahin, Bayrampaşa İlçe Müftüsü Yılmaz Küçük, Birim müdürleri, şehit aileleri, gaziler ve aileleri katıldı.

Gecede bir konuşma yapan Bayrampaşa Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, “Geçtiğimiz yıl hainlerin girişimleriyle yapılmak istenen darbe girişimi, milletimizin iradesine sahip çıkmasıyla geri püskürtülmüştür. Türk Milleti, 15 Temmuz gecesi destan yazmış, kahramanlığını dosta düşmana bir kez daha göstermiştir” dedi.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner Aziz milletimizin ve Bayrampaşalıların 15 Temmuz’da büyük bir kahramanlık destanı yazdığını belirterek; “Bayrampaşa’da 2 şehit verdik. O karanlık gecede gazilik onuruna erişen vatandaşlarımız oldu. Allah tüm şehitlerimizden ve gazilerimizden razı olsun. Şehitlerimiz vatanımız ve bayrağımız uğuruna şehadet şerbetini içmemiş olsalardı, bizler asla bugün burada olamazdık” diye konuştu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —