Tarih: 03.11.2016 00:00

RUMDER BAŞKANI`NDAN GAZETEMİZE ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

Yılmaz Şafak yaptığı konuşmalarda, Yeni Dünya Gençlik Eğitim Kampı ve Eğlence Merkezi adı altında bir tesis kurmak istediklerini dile getirdi.

Kurulacak tesisin amaçlarından bahseden Yılmaz Şafak şunları söyledi. ‘‘Çocukların ve yetişkin çağındaki kişilerin, kişisel eğitimine katkı sağlamak,  kültürel faaliyetler ve  aktivitelerde bulunmak, eğlenebilecekleri eğlence merkezleri ve faaliyet alanları oluşturma hedefindeyiz. Örneğin, müzik aletleri eğitimi, spor kompleksi, tiyatro ve el sanatları üzerine kendilerini geliştirmelerine olanak sağlayacak kurslar açacağız ve aynı zamanda burada gençlere iş imkanı sağlayacağız.  Gençlerin özgüveninin artması yönünde gençlere sorumluluk alanları vermek ve onlara sorumluluk yükleyerek kendi geleceklerine katkı sağlamaları açısından olanak oluşturmayı hedefliyoruz.  Bu konu Rumder’in sosyal sorumluluk projeleri kapsamında izleyeceği yol haritasının başlangıcıdır. Bu konuda yetkililerin bizlere destek olmasını talep ederim’’ dedi.

Tesiste Oluşacak Departmanlar Şu Şekilde; dernek faaliyetlerinin yürütülebileceği lokal ve eğitim merkezi, etüt alanı, çay bahçesi, çocuk dünyası, kum parkı, sanat merkezi, açık hava sinema ve tiyatro merkezi, temel el becerilerinin geliştirilebileceği atölye, türkü evi, organizasyonlar için eğlence alanı olmak üzere 11 bölümden oluşmaktadır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —