Tarih: 02.11.2016 00:00

YENİ BAŞKAN BELLİ OLDU

Facebook Twitter Linked-in

Mozaik Folk Dans Topluluğu Kültür ve Dayanışma Derneği’nde düzenlenen devir teslim törenine Mozaik Folk Dans Topluluğu Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Kenan Bıçak, yönetim kurulu ve gençlik kolları üyeleri katıldı.

Mozaik Folk Dans Topluluğu Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Kenan Bıçak, Eski Gençlik Kolları başkanı İsmail Ayvalı`nın vatani görevi sebebiyle kendisinden görevi devralan Bayram Terzi’ye yeni görevinde başarılar diledi.

Kenan Bıçak yaptığı açıklamada ‘‘Gençliğin bu ülkede ne denli değerli olduğu bilincinde olan, ülkemizin birlik-beraberlik ve kardeşliğine önem veren derneğimizin, fikri hür nesiller yetiştirmesi adına bu adımı atmış olmanın haklı gururu içindeyiz. Bayrampaşa’mıza ve dernek camiasına hayırlı olmasını dileriz. Allah utandırmasın” diye konuştu.

Derneğin eski gençlik kolu başkanı İsmail Ayvalı ise yaptığı açıklamada, “Vatani görevim sebebiyle Mozaik Folk Dans Topluluğu Kültür ve Dayanışma Derneği Gençlik Kolları Başkanlığı görevini  Bayram Terzi`ye devretmiş bulunuyorum. Bu görevde her zaman arkasında olduğumu ve Terzi’nin elinden gelenin fazlasını yapacağına hiç şüphem yok” dedi.

Mozaik Folk Dans Topluluğu Kültür ve Dayanışma Derneği’nin Yeni Gençlik Kolları Başkanı Bayram Terzi ise yaptığı açıklamada, “Allah’ın izniyle İsmail Ayvalı’dan aldığımız bu onurlu görevi arkadaşlarımızla birlikte en iyi şekilde yerine getireceğiz. Kendisine şimdiden hayırlı teskereler dileriz” şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —