Tarih: 30.10.2016 00:00

CHP BAYRAMPAŞA?DA CUMHURİYET COŞKUSU

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyetin 93. Yılı tüm ülkede olduğu gibi Bayrampaşa’da da coşkuyla kutlandı. Bu coşkuyu yaşayan kurumlardan biride CHP Bayrampaşa oldu. Çelenk törenine katılan ve çelenk koyan tek siyasi parti olduğu gibi gün boyunca çeşitli etkinliklerle cumhuriyet coşkusunu vatandaşlara yaşattı.

CHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Hasan Mutlu beraberinde Başkan Vekili Mersin Balkan, yönetimden Hasan Metin ve İsmail Ayhan  ilk olarak Bayrampaşa kaymakamlığında yapılan tebrikleri kabul törenine katıldı.

Daha sonra öğle sonu İlçe Başkanı Hasan Mutlu, ilçe yönetimi, meclis üyeleri ve partililerden oluşan kalabalık bir grupla beraber Yıldırım Mahallesinden başlayıp Kartaltepe, Murat Mahallesini takip ederek Yahya Kemal, Demirkapıdan geçerek Merkez parkında son bulan cumhuriyet yürüyüşü ile birlikte vatandaşlara binlerce bayrak dağıttı. Vatandaşlar bayrak dağıtımına büyük ilgi gösterdi. Kortejin geçtiği caddeler gelincik tarlasına döndü.

29 Ekim akşamı ise ilçe teşkilatı merkezinde verilen cumhuriyet kokteyli ve ardından havayi fişek atışı ile cumhuriyet coşkusu son buldu.

Etkinliklerde konuşan İlçe Başkanı Hasan Mutlu cumhuriyet değerlerine sahip çıkmak her vatandaşın vazifesi olduğunu söyledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —