Tarih: 30.10.2016 00:00

BAYRAMPAŞA`DA CUMHURİYETİN 93. YIL ÇOŞKUSU

Facebook Twitter Linked-in

Kutlamalar 28 Ekim günü saygı duruşu ve istiklal marşının okunduğu çelenk koyma töreni ile başladı. Suat Terimer Anadolu Lisesi Atatürk Anıtı önünde yapılan çelenk koyma törenine  Bayrampaşa Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, Garnizon Komutanı Muhabere Albay İlhami Yılmaz, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, CHP İlçe Başkanı Hasan Mutlu, Milli Eğitim Müdürü Abdulaziz Yeniyol, Bayrampaşa Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fatih Sultan Alabacak, Bayrampaşa Müftüsü İzzet Şener, okul müdürleri, muhtarlar ve vatandaşların katıldı.

29 Ekim günü kaymakamlık makamında Kaymakam Osman Aslan Canbaba, Garnizon Komutanı Muhabere Albay İlhami Yılmaz, Belediye Başkanı Atila Aydıner tebrikleri kabul töreni yapıldı. Kabul törenine AK Parti İlçe Başkanı Kemal Oğuz Kıdıl,  CHP İlçe Başkanı Hasan Mutlu, kurum yöneticileri, okul müdürleri, muhtarlar, stk temsilcileri katıldı.

Tebrikleri kabul töreninin ardından İBB Tuna Spor kompleksinde  kutlama töreni yapıldı. Bayrampaşa Protokolün, öğretmen ve öğrencilerin ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği törende Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, Garnizon Komutanı Muhabere Albay İlhami Yılmaz, Belediye Başkanı Atila Aydıner katışımcıların bayramını kutlamasıyla başladı.  

Törende öğrenci ve öğretmenlerden oluşan koro türkü ve şarkılarla coşturuken, Trabzon Derneği Horon ekibi Diyarbakır Dernekler federasyonu folklor ekibi, okulların folklor ekipleri görterileriyle izleyicileri büyüledi.

Törende konuşan Kaymakamı Osman Aslan Canbaba; Yıllar önce sabrımızı, azmimizi, gücümüzü gösterdiğimiz yedi düvele bu günde birliğimiz dirliğimiz göstermek için toplandığımızı ifade etti. Canbaba; Birlik ve beraberliğimizi çekemeyen şer güçlerin semalarımızın berraklığını bozmak için uğraştıklarını söyledi.

Tören sonunda yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri verildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —