Tarih: 07.10.2016 00:00

BAŞKAN AYDINER, YAŞLILARLA BİR ARAYA GELDİ

Facebook Twitter Linked-in

Yemekte konuşan Aydıner, “Ben onlara yaşlı demiyorum, onlar bizim her zaman danıştığımız, sohbet ettiğimiz ve fikirlerinden istifade ettiğimiz değerli büyüklerimiz” dedi.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in ev sahipliğinde Fatih Parkı Sosyal Tesisleri’nde yaşlıların onuruna verilen akşam yemeğine Bayrampaşa Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Balekoğlu ile ilçedeki yaşlı vatandaşlar katıldı.

Yemekte masaları tek tek gezerek yaşlılarla yakından ilgilenen Başkan Aydıner, onların sorunlarını dinledi.

BAŞKAN AYDINER: YAŞLILARIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Yemekte konuşan Başkan Atila Aydıner, yaşlıların topluma yaptığı katkıların önemine dikkat çekti. Yaşlıların gençlere örnek teşkil ettiğinin altını çizen Başkan Aydıner, “Ben onlara yaşlı demiyorum, onlar bizim her zaman danıştığımız, sohbet ettiğimiz ve fikirlerinden istifade ettiğimiz değerli büyüklerimiz. Çünkü gençlerin aynada göremediklerini yaşlılar tuğlada görür. Bu akşam da hasbihal etmek üzere onları burada bir araya getirdik. İnşallah bundan sonra da aynı şekilde engin tecrübeleriyle topluma yol gösteren yaşlılarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Yemekte Kaymakam Canbaba da bir konuşma yaptı.

“YAŞLILARA SAYGI GÖSTERİLMESİ BİZLERİ MUTLU EDİYOR”

Etkinliğe katılan yaşlılar da kendileri adına verilen yemekten memnun olduklarını belirterek “Belediye Başkanımız Atila Aydıner, bu hususlarda çok güzel çalışmalar yapıyor ve bizler bu çalışmalardan memnunuz. Yaşlılara saygı gösterilmesi bizleri mutlu ediyor” diyerek duygularını dile getirdiler.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —