HAYIREVİ?NDEN ÖĞRENCİLERE YARDIM

HAYIREVİ?NDEN ÖĞRENCİLERE YARDIM

İhtiyaç sahibi ailelerin her türlü ihtiyacını karşılamak için seferber olan Bayrampaşa Belediyesi Hayırevi, yaklaşık 350 öğrenciye kırtasiye malzemesi yardımı yaparak, okul çantası, giysi ve ayakkabı

Bayrampaşa Belediyesi Hayırevi, ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelerin okula giden çocuklarına kırtasiye malzemesi yardımı yaparak, okul çantası, giysi ve ayakkabı hediye etti. Hayırevi’nde özenle hazırlanan hediye paketlerini öğrencilere evlerinde Hayırevi Koordinasyon Merkezi Başkanı Melahat Aydıner, verdi. Yapılan yardımlardan şuana kadar yaklaşık 350 öğrencinin yararlandığını ve çocukların ailelerine gıda malzemesi yardımı da yaptıklarını belirten Melahat Aydıner, yardımların devam edeceği bilgisini verdi.

“İNSANLARI MUTLU ETMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Hayırevi’nde Allah’ın rızasını kazanma arzusuyla hareket ettiklerini, veren el ile alan eli buluşturmanın gayreti içerisinde olduklarını söyleyen Melahat Aydıner, “Dil, din, ırk ve cinsiyet ayrımı gözetmeden ihtiyaç sahibi herkese imkânlarımız ölçüsünde yardım etmeye çalışıyoruz.  Bizim için tek kriter var, o da bizden yardım talep edenin gerçekten ihtiyaç sahibi olması. 2016-2017 eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte ihtiyaç sahibi ailelerimizin okula giden çocukları için birer hediye paketi hazırladık. İçerisinde kırtasiye malzemesi, okul çantası, kıyafet ve ayakkabı bulunan hediye paketlerini öğrencilerimize evlerinde teslim ettik. Çünkü bu evlatlarımızın da mutlu olmalarını ve okula mutlu gitmelerini istiyoruz” şeklinde konuştu.

15 ENGELLİNİN DAHA YÜZÜ GÜLDÜ

Öte yandan Hayırevi, yaşlı ve engelli 15 vatandaşa daha tekerlekli sandalye hediye ederek, onların da yaşamlarını kolaylaştırdı. Sandalyelerin hediye edilmesine mahallelerdeki ‘iyilik gönüllüleri’ de destek verdi.

 

 



Anahtar Kelimeler: