BAŞKAN AYDINER, DİN GÖREVLİLERİ İLE BULUŞTU

BAŞKAN AYDINER, DİN GÖREVLİLERİ İLE BULUŞTU

Başkan Atila Aydıner, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolaysısı ile ilçede görev yapan din adamlarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Bayrampaşa Belediyesi, Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle ilçede görev yapan din görevlilerinin onuruna belediye hizmet binasında kahvaltılı bir program düzenledi. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in ev sahipliğinde düzenlenen programa Bayrampaşa Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Kemal Oğuz Kıdıl, Bayrampaşa Müftüsü İzzet Şener,  Bayrampaşa Milli Eğitim Müdürü Abdülaziz Yeniyol, belediye başkan yardımcıları İsmail Gemici ile Ahmet Kumbasar ve Bayrampaşa’da görev yapan din görevlileri ile eşleri katıldı.

Programın ev sahibi Başkan Aydıner, masaları tek tek dolaşarak din görevlileri ile yakından ilgilendi.

“DİN ADAMLARIMIZ KUTSAL BİR GÖREV YAPIYOR”

Programda konuşan Başkan Atila Aydıner, “Geçmişten günümüze toplumda rol model olan din görevlileri, mesleklerine duydukları aşkla çalışarak ahlâklı, dini bilgisi tam, ülkeye ve millete faydalı olacak gençleri yetiştiriyorlar. Din adamlarımız, her koşulda kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim’in kutsal ayetlerini kutsal bir görev ile bizlere aktarmanın mücadelesini veriyorlar. Allah onlardan razı olsun” dedi.

Programda Kaymakam Canbaba, Müftü İzzet Şener, AK Parti İlçe Başkanı Kıdıl ile Milli Eğitim Müdürü Yeniyol da birer konuşma yaptı.



Anahtar Kelimeler: