?OYNUYORUM ÇOCUK AKADEMİSİ? SINIR TANIMIYOR

 ?OYNUYORUM ÇOCUK AKADEMİSİ? SINIR TANIMIYOR

?OYNUYORUM ÇOCUK AKADEMİSİ? yeni öğretim dönemine iddialı başladı.

Bayrampaşa’nın önemli okul öncesi eğitim kurumlarından “OYNUYORUM ÇOCUK AKADEMİSİ” yeni öğretim yılına iddialı başladı. Bir çok yeniliklerle yeni öğretim yılına başlayan “OYNUYORUM ÇOCUK AKADEMİSİ” Müdiresi Özlem Yılmaz Cebecioğlu yeni döneme yeniliklerle gireceklerini belirtti.

Kocatepe mah, Kocatepe caddesindeki 6 katlı binada hizmet veren  “OYNUYORUM ÇOCUK AKADEMİSİ” geniş bir kadrosuyla bir çok alanda eğitim vermekte.

“Yeni döneme yeniliklerle geliyoruz , biz hazırız ya siz” sloganıyla iddialı konuşan Özlem Yılmaz Cebecioğlu gazetemize şöyle konuştu;  ;)
“Okulumuz Oynuyorum Anaokulu, MEB onaylı, depreme dayanıklı, 6 katlı yeni bir binadır. 
- Yaş gruplarına göre ferah, aydınlık, güneş gören sınıflarımız
- Okul içi komple kamera güvenlik sistemimiz
- Yarım gün ve tam gün programlarımız
- Yazlık ve kışlık oyun parklarımız
- Sinema ve tiyatro salonumuz
- Su-kum-kil bloklarımız
- Hikaye odamız
- Mutfak atölyemiz , yemekhanemiz
- Jimnastik –bale- dans salonumuz ile OYNAYARAK EĞLENİYOR, EĞLENEREK ÖĞRENİYORUZ.
Sağlıklı beslenme çocuğun bedensel, sosyal ve duygusal gelişimi üzerinde önemli bir rol oynamaktadır. OYNUYORUM ANAOKULU olarak çocuklarımızın sağlıklı, aktif ve daha üretken bir yaşam sürmeleri için yemek menülerimizi sağlıklı beslenme düzeyinde gerçekleştiriyoruz.
*Süt grubunda yer alan süt, yoğurt, et grubunda yer alan et, tavuk, yumurta,kuru baklagiller, sebze meyve ve tahıl grubuna giren ekmek, bulgur, makarna,pirinç vb. besinlerin her öğünde yeterli miktarlarda tüketilmesine dikkat ediyoruz.
*Okulumuzda katkılı, koruyuculu, gerçek gıda olmayan yapay hiçbir şey çocuklara yedirilmez.
*Kahvaltılarımız peynir, zeytin, reçel, yumurta gibi sağlıklı kahvaltılıklardan oluşmaktadır.
- Aylık bültenlerimiz eşliğinde, akıl ve zeka gelişimi içeren oyunlar, fen ve doğa etkinlikleri, Türkçe dil etkinlikleri, sanat etkinlikleri, İngilizce, değerler eğitimi, dini eğitim, mental aritmatik, bale, satranç, drama, müzik - orff- piyano özel dersleri, jimnastik gibi etkinliklerimizle günü eğlenerek tamamlıyoruz. Sizleri de bekleriz”



Anahtar Kelimeler: