Kaymakamlık Binası`nda Gelenelsel Bayramlaşma

Kaymakamlık Binası`nda Gelenelsel Bayramlaşma

Bayrampaşa Kaymakamlığı geleneksel bayramlaşma merasimi, Bayrampaşa Kaymakamlık Binası alt katında bulunan Yücel Çakmaklı Kültür Salonu`nda gerçekleşti.

Program, Bayrampaşa Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Bayrampaşa Eski Kaymakamı Vali Abdülkadir Yazıcı,  AK Parti İlçe Başkanı Kemal Oğuz Kıdıl, MHP İlçe Başkanı Yaşar Kaba, Bayrampaşa Ülkü Ocakları Başkanı, Lütfü Nebioğlu, Bayrampaşa Müftüsü İzzet Şener, muhtarlar ve STK`ların katılımı ile gerçelşeti.

Bayrampaşa Kaymakamı Osman Aslan Canbaba yaptığı açılış konuşmasında ``öncelikli olarak uzun yola, memleketinize gideceğiniz zaman uykunuzu alarak yola çıkın ve araçlarınızın bakımlarını yaptırın`` dedi. Ayrıca bayramlaşma programına katılan herkesin kurban bayramını kutlayarak hayırlara vesile olmasını diledi.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner ise `` kaymakamım bu konuda çok haklı. Kesinlikle uykusuz yola çıkmayın. Sizler bize lazımsnız`` dedi. Ayrıca,  ``Allah kesecek olduğunuz kurbanlarınızı kabul eylesin. Kurban Bayramı`nız mübarek olsun`` diye konuştu.

Program, katılımcıların Bayrampaşa Kaymakamı Osman Aslan Canbaba ve Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner ile bayramlaşmasıyla son buldu.

 



Anahtar Kelimeler: