MECLİSE MÜNİR DİNLER DAMĞA VURDU

MECLİSE MÜNİR DİNLER DAMĞA VURDU

İki aylık tatil sonrası çalışmalarına başlayan Bayrampaşa meclisine Münir Dinler damga vurdu.

Bayrampaşa Belediye Meclisi 6. Dönem, 3. Yıl 1. Oturumu  5 eylül 2016 Pazartesi günü Fatma Akın, Leyla Aygün’ün katip üyeliklerini yaptığı, Rasim Bilgehan Başkanlığında toplandı.

Meclis toplantısı yeter sayı tespiti ve açılış sonrası gündeme geçildi.  

Gündemde olan; Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün 1.,4.,5.,6., İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün 2.,3., İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 7. İşletme ve İştirakler Müdürlüğünün 8. Maddelerindeki  teklifleri ilgili komisyonlara havale edildi. Tüm maddeler oy birliği ile geçerken Emlak ve İşletmeler Müdürlüğünün 4. Maddesindeki belediye başkanına mağdurlar için ev alımı yetkisinin  verilmesinde bulunan Suriyeli Mülteciler ibaresinin çıkarılıp daha genellenmesi için aykırı teklif verildi. Teklif oy çokluğuyla rettedildi.   Emlak ve İşletmeler Müdürlüğünün 4. Maddesi de oy çokluğuyla kabul edilmiş oldu.

6. Dönem, 3. Yıl 2. Oturum ise 8 Eylül 2016 tarihinde yapıldı.  Fatma Akın, Leyla Aygün’ün katip üyeliklerini yaptığı, Rasim Bilgehan Başkanlığında toplandı.

Toplantıda İmar Komisyonun 28, Hukuk Komisyonunun  102,103,104,105 ve Hukuk Komisyonu ve Gençlik ve Spor ortaklaşa 3 nolu raporları oy çokluğuyla kabul edildi.


MECLİS ÜYELERİNE BAYRAMPAŞA FORMA

Bayrampaşa Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi ve Bayrampaşa Spor yöneticisi Münir Dinler her meclis üyesine ve Bayrampaşa yerel basınına isimleri yazılı forma hediye etti.


MÜNİR DİNLER’İN DOĞUM GÜNÜ

Bayrampaşa meclisinde bir ilk yaşadı. Meclis üyesi Münir Dinler’in doğum günü dolayısıyla Belediye Başkanı Atila Aydıner ile beraber meclis üyeleri yaş günü pastası kesti. Belediey Başkanı Atial Aydıner ve meclis üyeleri Münir Dinler’i doğum günü dolayısıyle kutladılar.



Anahtar Kelimeler: