SAADET PARTİSİ?NDEN GÜNDEM DEĞERLENDİRMESİ

SAADET PARTİSİ?NDEN GÜNDEM DEĞERLENDİRMESİ

Saadet Partisi Bayrampaşa İlçe Başkanlığı, düzenlediği kahvaltı programında, mahalle muhtarları ve STK temsilcileri ile bir araya geldi.

Saadet Partisi Bayrampaşa İlçe Başkanlığı, 15 Temmuz darbe kalkışması sonrası ülkede oluşan birlik beraberliği perçinlemek adına kahvaltı programı düzenleyerek, mahalle muhtarları ve STK temsilcileri ile gündemi değerlendirdi.

Program, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul İl Başkanı Birol Aydın, İl Başkan Yardımcısı Bilal Ay, İl Başkan Yardımcısı İbrahim Veli, Saadet Partisi Bayrampaşa İlçe Başkanı İsmail Acar, Saadet Partisi ilçe yönetim kurulu üyeleri, AGD Bayrampaşa Şube Başkanı Abdullah Hoşoğlu, İlim Yayma Cemiyeti Şube Başkanı Mustafa Hoşoğlu, İHH Başkan Vekili Şadan Herekeli, Bayrampaşa Giresunlular Derneği Başkanı Tülay Tahmaz, Samsun Dernekler Federasyonu İstanbul  3. Bölge Başkanı Sait Sever, Trabzonlular Derneği Mustafa Sarı, Altıntepsi İlim Kültür Derneği Mehmet Paşal, Terazidere Mahalle Muhtarı Başkim Kosova, Vatan Mahallesi Muhtarı Hikmet Özbir,Altıntepsi Mahalle Muhtarı Selahattin Beyler, Yenidoğan Mahalle Muhtarı Ramadan Bayraktar, İsmetpaşa Mahalle Muhrtarı Semih Çelebi, Kocatepe Mahalle Muhtarı Ahmet Gül, Kartaltepe Mahalle Muhtarı Mustafa Onur, Cevatpaşa Mahalle Muhtarı Halis Söyler, yerel basından  Bayrampaşa Gündem Gazetesi  Mehmet Ceylan, mchaberajansi.com  Aykut Gümüş, Muhacirin Sesi İrfan Sancaklı ve  İstanbulun Sesi Gazetesi  Osman Tarlacı’nın katılımı ile gerçekleşti.

 Saadet Partisi İlçe Başkanı İsmail Acar yaptığı konuşmada ‘‘ülkemiz  15 Temmuz sürecinde bir tranva yaşadı, hala bunun etkilerini de milletçe yaşıyoruz. Hamdolsun milletin aklı, basireti ve verasetiyle, ordumuzun içerisindeki vatansever subaylarımızla, emniyet teşkilatımızla, milletimizle be tehlikeyi savuşturduk. İstiklal Marşı’mızın şairi Mehmet Akif Ersoy’un ifadesi ile rabbim bu acıları, bu sıkıntıları  yaşatmasın. Katılan mahalle muhtarlarına STK’ların temsilcilerine, yerel basına teşekkür ederim’’ dedi.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul İl Başkanı Birol Aydın ise şunları söyledi. ‘‘Biz millet olarak çok ciddi bir badireyi Allah’ın izni ile atlattık. Biz burada toplandık. Burada ne konuşacağız? 15 Temmuz ve 15 Temmuz sonrasını.  Bu yaşanılan süreçte siyasi partilerin başkanları bir arada toplandı. Bu çok güzel bir görüntü. Bu görüntüyü 15 yıldır niye yapamıyoruz? Bize engel olan ne idi? Başımıza gelen, ellerimizle yaptıklarımızdandır. Bu manzarayı orada ortaya koyan, bu manzaranın da özlemini  millete yaşatan yine bizleriz.

15 Temmuz gecesinde ülkeye yapılan darbe girişimiyle, alçakça bir kalkışmayla karşı karşıya geldik. Bu durumda Türk Silahlı Kuvvetleri, polis teşkilatı, siyasi partiler, medya ve şüphesiz 79 milyon insan kendisine sahip çıktığı için bu kalkışmayı bertaraf etti. Herkesin kendisine sahip çıkması aslında vatanına, milletine, bayrağına sahip çıkmasına  denk düşen bir durumdur. Bunu herkese gösterdik’’ diye konuştu.

Kahvaltı programı soru cevap şeklinde yapılan konuşmaların ardından toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.



Anahtar Kelimeler: