Tarih: 08.08.2016 00:00

BAYRAMPAŞA UYUMUYOR

Facebook Twitter Linked-in

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği Bayrampaşalıların bu kutsal nöbetinde Başkan Aydıner de vatandaşları bir an olsun yalnız bırakmıyor.

Genç-yaşlı, kadın-erkek 7`den 70`e tüm Bayrampaşalılar demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyor. Akşam saatlerinde Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü önünde toplanan binlerce Bayrampaşalı, sabah saatlerine kadar demokrasi nöbetini sürdürüyor. Sanat, siyaset ve iş dünyasından birçok ünlü ismin katıldığı; federasyon ve derneklerin destek verdiği Bayrampaşalıların bu kutsal nöbetinde Başkan Atila Aydıner, vatandaşları bir an olsun yalnız bırakmıyor.

Şehitlerimizin ruhu için Kur’an-ı Kerim okunduğu ve duaların edildiği nöbette birlik ve beraberlik mesajları veriliyor.

“DÜNYA ŞAŞIP KALIYOR”

Nöbet tutan vatandaşlara seslenen Başkan Aydıner, “Dünya sizin bu direnişinize, bu asil duruşunuza şaşıp kalıyor. Çünkü onlarda bu iman, bu vatan sevgisi yok. Biz düşman karşısında kenetlenen, tek yürek olan bir milletiz. Söz konusu vatan olduğunda geriye kalan her şeyi teferruat olarak görüyor, canla başla irademize, demokrasimize ve geleceğimize sahip çıkıyoruz” dedi.

SON NÖBET ÇARŞAMBA GÜNÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Yenikapı’da düzenlenen ‘Demokrasi ve Şehitler Mitingi’nde yaptığı açıklamanın ardından yurt genelinde tutulan demokrasi nöbetleri, 10 Ağustos Çarşamba gününe kadar uzatıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —