ÜMİT YOLCU BİNLERLE SON YOLCULUKTA

ÜMİT YOLCU BİNLERLE SON YOLCULUKTA

Darbe girişiminde Demokrasiyi koruma adına meydanlara koşan çok sayıda vatandaş şehit oldu.


Bayrampaşa çevik kuvvet önünde askeri zırhı aracın görevlisi olan bir rütbelinin açtığı ateş sonrası şehit olan Ümit Yolcu son yolculuğuna birler tekbir sesleri ve dualarla uğurladı.

Bayrampaşa Vatan Mahallesi  Şebnem sokakta oturan 19 yaşındaki Ümit Yolcu bir hain kurşunla hayatını kaybederek şehir oldu. Şehit Ümit Yolcu’nun cenazesi Bayrampaşa merkez camiinden kaldırıldı. Cenazeye İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge, Belediye Başkanı Atila Aydıner,  AK Parti İlçe Başkanı Kemal Oguz Kıdıl, CHP İlçe Başkanı Hasan Mutlu, SP İlçe Başkanı İsmail Acar, Eski AK Parti İlçe Başkanı Cemil Yıldız, Bayrampaşa Muhtarları, STK yöneticileri ve vatandaşlar katıldı. Camiden taşan cemaat Edirne kapı şehitliğine kadar yürüyerek gitti. Yol boyunca tekbir sesleri ve dualarla yürüyen kalabalık teörürü ve darbeyi lanetledi.

Ümit Yolcu Edirne Kapı Şehitliğinde dualar eşliğinde defnedildi. Mezarı Başında Bayrampaşa Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, Belediye Başkanı Atila Aydıner ve vatandaşlar yalnız bırakmadı.  Defin İmamıyla birlikte Belediye Başkanı Atila Aydıner’de şehidin ruhu için aşir okudu.




Anahtar Kelimeler: