Tarih: 14.06.2016 00:00

CHP?DEN SOKAK İFTARI

Facebook Twitter Linked-in

CHP Bayrampaşa ilçe başkanlığı, Beşiktaş Belediyesinin katkıları ile Bayrampaşa Yıldırım mahallesi Şehit Kamil Balkan Caddesinde sokak iftar düzenledi. İftar programına CHP İlçe Başkanı Hasan Mutlu, CHP 2.Bölge İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mehmet Arslan,  CHP Parti Meclis Üyesi Çetin Soysal, Milletvekili Adayları Pelin Yurdakul, Cemil Erkan, Yusuf Erguvan, Eski ilçe Başkanı Filiz Oral, CHP Belediye Meclis Üyeleri Abdul Fettah Dindar , Yusuf  Akgün, Şenol Çelik,  Yıldırım Mahalle Muhtarı Adnan Liçina, İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı Semih Çelebi, CHP İlçe kadınlar Kolu Başkanı Arzu Doyran ve ekibi, CHP İlçe gençlik Kolu Başkanı Caner Demirel ve ekibi, CHP İlçe Yönetimi ve çok sayıda vatandaş katıldı. İftar programı Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlamasının ardından konuşma yapan İlçe Başkanı Hasan Mutlu; “ Değerli Bayrampaşalılar bugün gönül soframızda ramazanı birlikte paylaşacağız. Bizlere destek olan ve katılan siz değerli dostlarımıza teşekkür ederim “ dedi.


Selamlama konuşması yapan CHP 2.Bölge İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek ise; “ Sevgili Bayrampaşalı dostlarım inşallah bu mübarek Ay sağlık ve barış dolu bir dönemin başlangıcı olur. Gerginliklerin değil kardeşliklerin, dayanışmanın yükseldiği huzur dolu bir Ramazan Ayı olur ve arkasından gelen Ramazan Bayramı ile beraber inşallah Türkiye terörden uzak vefanın ve mutluluğun arttığı bir döneme kavuşur. Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum” dedi.

CHP Parti Meclis Üyesi Çetin Soysal ise; “ Öncelikle bu organizasyonu yapan İlçe Başkanı ve çalışma arkadaşlarını kutluyorum bu sokak kültürü aslında beni çocukluk yıllarıma götürüyor. Bugün birlikte iftar yapmanın keyfini ve mutluluğunu yaşıyorum.  Ramazan Ayı demek sevgi, Barış ve hoşgörü demektir. Dinimizin hoşgörülü bu günlerinde birlikteliğe, dayanışmaya, sevgiye ihtiyaç duyulduğu bu dönemde insanlar birbirine öfke ile değil sevgi ile baksın hepinize afiyet olsun” dedi.

İftar yemeğinin ardından gelen vatandaşlar semaver çayının keyfini yaşadı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —