Tarih: 30.05.2016 00:00

16. GELENEKSEL PİLAV GÜNÜ

Facebook Twitter Linked-in

Aynı zamanda okulun ilk mezunlarından Ali Haydar Ecer (1976) ve son mezunlarından Kerim Ercan(2004) aynı karede yer aldı.

 Bayrampaşa İnönü Mesleki  ve Teknik Anadolu Lisesi Mezunları  Derneği  Başkanı Sabri Cemil Türkeköle, yaptığı konuşmada derneğin bulunduğu faaliyetlerden bahsetti.

İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Deniz Mutlu Güler ise yaptığı konuşmada ‘‘çok değerli mezunlar, hepiniz yuvanıza, okulunuza hoş geldiniz. 16. Geleneksel Pilav Günü’nde yine bir aradayız. Okulumuz öğretmen kadrosu ve öğrenci sayısı ile İstanbul ve Türkiye’nin en büyük okulları arasındadır. Çeşitli spor dallarında ödüllerimiz var. En son katıldığımız Uluslararası Robot Yarışması’nda arkadaşlarımız 450 robot arasından 5. oldular. Teknoloji konusunda güncel kalmaya çalışıyoruz. Dernek olarak çeşitli çalışmalarımız var. Çalışmalarımızın devamlılığını sağlayacağız’’ dedi.

Konuşmaların ardından Bayrampaşa İnönü Mesleki  ve Teknik Anadolu Lisesi Mezunları  Derneği Başkanı Sabri Cemil Türkeköle, İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Deniz Mutlu Güler’e katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Program müzik dinletisi ile son buldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —