CHP BAYRAMPAŞA İKTİDARA GÖZ KIRPIYOR

CHP BAYRAMPAŞA İKTİDARA GÖZ KIRPIYOR

CHP Bayrampaşa ilçe Başkanlığının düzenlediği her toplantı mitink havasında geçiyor

İstanbul 2.Bölge CHP Milletvekili adayı Mustafa Sarıgül Bayrampaşa ilçesine gelerek vatandaşlara hitap etti.

Düzenlenen mitinge, İstanbul 2.Bölge CHP Milletvekili adayı Mustafa Sarıgül CHP Bayrampaşa ilçe başkanı Hasan Mutlu, CHP Bayrampaşa Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Partililer katıldı. Sarıgül’e sevgi gösterisinde bulunan CHP’liler adaylarına dokunabilmek için birbirleri ile yarıştı. Sarıgül kendisine gösterilen sevgi gösterilerine karşı destekçileri ile tokalaştı.

CHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Hasan Mutlu” Sevgili hemşerilerim burada olduğunuz ve bizlere bu çoşkulu karşılamaya laik gördüğünüz için teşekkürlerimi sunuyorum ve sizler adına bir söz aldım 7 Haziranda siz Bayrampaşalılar ile birlikte Sayın Mustafa Sarıgül ile birlikte Ankara’ya gideceğiz” dedi.

Kalabalığın içinde meydana ilerleleyerek seçim otobüsünden Bayrampaşalılara hitap eden Mustafa Sarıgül;” "Benim görevim sadece bana oy verenlerin değil, AK Partiye ve diğer partilere oy verenlerin haklarını da korumaktır ve 7 Haziran sabahında herkesin dertlerini dinleyip çözüm bulacağız. Siz Bayrampaşalı dostlarım ile Ankara Parlementosuna hep birlikte gideceğiz sizlere söz veriyorum. Siz Bayrampaşalı dostlarımdan rica ediyorum oyunuzu satmayın, vicdanınızı satmayın eğer satarsanız uyku bile uyuyamassınız” dedi.

Konuşması ardından İlçe Başkanı Hasan Mutlu ve Mustafa Sarıgül karanfiller dağıttı.



Anahtar Kelimeler: