Tarih: 15.05.2015 00:00

İKTİDARI İNCE İNCE DOĞRADI

Facebook Twitter Linked-in

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce Bayrampaşa Yıldırım Mahallesi Lunapark Meydanında  alanı dolduran kalabalığa seslendi. Muharrem İnce Milletvekili Adayı Dursun Çiçek, Bayrampaşa İlçe Başkanı Hasan Mutlu ile birlikte  partilileri selamlayan İnce AK Partiyi sert bir dille eleştirdi.

 

İlçe Başkanı Hasan Mutlu Yaşanacak bir Türkiye için var güçleriyle çalışıp iktidara geleceklerini söyledi.  

 

“Hırsızdan cumhurbaşkanı olmaz” sözü üzerinde durarak, Türkiye’nin hukuk devleti olmadığına dikkat çeken İnce, şöyle konuştu: “Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu’nu mahkemeye verdi. Avukatlarımız tapeleri, yani Cumhurbaşkanı ile oğlu arasındaki konuşmaları delil olarak sunuldu. Mahkemede bu tapelerin gerçek olup olmadığını bilirkişiye sorulmasını istedi, Tayyip Erdoğan’ın avukatları da davayı geri çekti. Bunu milletin vicdanına bırakıyorum” dedi.

 

 “SENİ YARGILAYACAĞIZ”

 

Eleştiride bulundukları zaman AKP’lilerin Cumhurbaşkanına saygı duyun sözleri ile karşılaştıklarını dile getiren İnce, “Daha önce böyle bir Cumhurbaşkanı var mıydı? Yasaları tanımayan, yetimin hakkını yiyerek sahneye çıkıp, partisine oy isteyen birisine saygı duyamayız. ‘Ben Cumhurbaşkanıyım, beni vatan hainliğinle yargılayabilirsiniz’ diyor. Hiç merak etme, seni hem yetimin hakkını yemekten hem de vatana ihanetten yargılayacağız” şeklinde konuştu

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —