MUSTAFA SARIGÜL TEŞEKKÜR ETTİ

MUSTAFA SARIGÜL  TEŞEKKÜR ETTİ

CHP Bayrampaşa?ya Mustafa Sarıgül teşekkür ziyareti.

Önseçimler sonunda İstanbul 2. Bölgede 5. Sırayı alan Mustafa Sarıgül ilçelere giderek üyelere teşekkür etti.

İlçelere teşekkür kapsamında Bayrampaşa İlçe Başkanlığına da gelerek üyelere teşekkür etti. İlçe Başkanı Hasan Mutlu’nun karşıladığı Mustafa Sarıgül üyelerle tek tek ilgilenip hatırlarını sorarak teşekkür etti.

Mustafa Sarıgül’ün ziyareti dolayısıyla bir konuşma yapan İlçe Başkanı Hasan Mutlu tüm örgüte çalışmalarından dolayı teşekkür ederek bu çalışmaların meyvesini alacaklarını söyledi. Hasan Mutlu 12 milletvekili alamazlarsa başarısızlık olacağını da sözlerine ekledi.

Teşekkür ziyaretinde konuşan Sarı gül sıralamanın ve Sarıgül’ün kazanmasının önemi olmadığını, önemli olanın demokrasinin kazandığının altını çizdi. Sarıgül konuşmasında; “Türk siyasetinde demokrasinin nasıl işlediğini CHP olarak gösterdik. Ön seçime giderek adayların üyeler tarafından seçilmesini sağladık. Bu davranışımız bir örnek olmuştur. Olgunluk içinde geçen önseçim dolayısıyla aday adaylarına örgüt mensuplarına ilçe yönetimle4rine teşekkür ederim. Bundan böyle önümüze bakıp seçimlerde en iyi sonucu almak için çalışacağız” dedi.



Anahtar Kelimeler: