SARIGÜL`DEN MUTLU`YA HOŞ GELDİN ZİYARETİ

SARIGÜL`DEN MUTLU`YA HOŞ GELDİN ZİYARETİ

ustafa Sarıgül, Umreden dönen Hasan Mutlu`ya hoş geldin ziyareti.

CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Mustafa Sarıgül, kutsal topraklarda umre ziyaretinden dönen CHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Hasan Mutlu`yu evinde ziyaret ederek hoş geldin dedi.

Bir süre önce Annesi ile Umre ziyaretini ifa etmek için kutsal topraklara giden Hasan Mutlu 21 Mart Cumartesi günü yurda döndü.  

Umreden dönmesi nedeniyle Sarıgül, Başkanı Mutlu`yu evinde ziyaret ederek, hoş geldin deyip, yaptıkları umre ziyaretinin hayır, bereket ve kalp ferahlığı getirmesi diledi

"Allah isteyen herkese Umreye gitmeyi nasip etsin ve o manevi duyguları yaşatsın" diyen Sarıgül, "Sizleri büyük bir sevinçle uğurladık, şimdi de sağlıklı bir şekilde dönmenize sevindik. Allah hac, vazifesini yerine getirmeyi de nasip eder inşallah" dedi.

Sarıgül`e ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Hasan Mutlu da sorunsuz bir umre gerçekleştirdiklerini belirterek kutsal topraklar da yaşadıkları manevi hazzı anlattılar. Ziyaretler esnasında Mustafa Sarıgül ve diğer misafirlere zemzem ve hurma ikramında bulunuldu. 



Anahtar Kelimeler: