CHP BAYRAMPAŞA?DA SARIGÜL RÜZGARI

CHP BAYRAMPAŞA?DA SARIGÜL RÜZGARI

CHP Bayrampaşa?da Mustafa Sarıgül rüzgarı esti.

Hasan Mutlu’nun ilçe başkanı olmasıyla hareketlenen CHP Bayrampaşa, seçim sathına girmesiyle daha da hareketlendi.  Her akşam gerek Milletvekili aday adaylarının gerekse parti yöneticilerinin ziyaretçi olarak geldiği Bayrampaşa ilçe merkezinin ziyaretçisi bu kez Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül oldu.

Mustafa Sarıgül’ü; İlçe Başkanı hasan Mutlu, Kadın Kolları Başkanı Bihter Uslu Dönmez, yönetim kurulu iyelerinin yanı sıra kalabalık bir partili karşıladı.

Partililere daha çık çalışıp 2015 seçimlerinde CHP hakkettiği oy oranına ulaşması gerektiğini söyleyen Mustafa Sarıgül; ilçelerde üyelerin tek tek taranarak bir aile, bir siyasi akraba olduğunu hissettirmek gerektiğini de sözlerine ekledi.

Daha çok soru cevaplı geçen ziyarette Sarıgül,  partililerin sorularına cevap verdi. Ön seçim üstüne sorulan sorulara Sarıgül; “Ön seçim isabetli bir karardır. Bana göre kontenjan 25 milletvekilini geçmemelidir. Geri kalan adayların hepsi ön seçimle gerçekleşmelidir. Ön seçimle demokrasi tam olarak işleyeceğine inanıyorum” dedi.

Ziyaret partililerin yoğun ilgisi ve fotoğraf çektirmeleriyle son buldu.



Anahtar Kelimeler: