BAYRAMPAŞA?DA SEVGİLİLER GÜNÜ YEMEĞİ

BAYRAMPAŞA?DA SEVGİLİLER GÜNÜ YEMEĞİ

Bayrampaşa Belediyesi 14 Şubat Sevgililer Günü münasebeti ile Bayrampaşa?nın tüm mahallelerinde bulunan yaşlıları bir araya topladı .

Bayrampaşa Belediyesi 14 şubat Sevgililer Günü münasebeti ile 55 Yaş üstü çiftlere özel Sevgililer Günü yemeği düzenledi Bayrampaşa Belediyesi İçerisinde yapılan bu etkinliğe; Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner ve eşi Melahat Aydıner katıldı.

Melahat Aydıner konuşmasında, en çok sevgi dilini kullanalım diyen Aydıner;“ sevgililer günü deyince aklımıza sevgi gelir. Herşeyin başı sevmekten sevilmekten geçer. İnsanlar ancak ve ancak birbirlerini sever ise mutluluğu yakalamış olurlar “ dedi ve bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.

Atila Aydıner ise, eşler olmazsa hayatın bir tadının olmayacağını söyleyen Atila Aydıner; “eşlerimizin kıymetini bilelim, çünkü onların yerini hiçbir şey tutmaz eşlerimiz bizim can yoldaşımız hayat arkadaşımızdır. Eşler ile aramızda olan muhabbetlerde sevgi ve saygıyı asla eksik etmemeliyiz. Ve her zaman söylediğimiz gibi bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız hep beraber güçlü bir aile yuvasını sonsuza kadar sürdüreceğiz” dedi. Burada olmaktan çok mutluluk duyduğunu dile getiren Aydıner emeği geçen herkese de teşekkürlerini sundu.

Yemeklerin ardından, hediye ve gül dağıtımı ile etkinlik son buldu.



Anahtar Kelimeler: