Tarih: 26.01.2015 00:00

MUSTAFA ATAŞ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Facebook Twitter Linked-in

Kalabalık bir partilinin katıldı aday adaylık açıklama toplantısına, İstanbul İl Başkan Yardımcıları Mehmet Diribaş, Tuncer Tuna, İlçe Başkanı Hasan Mutlu, Milletvekili aday adayları Mehmet Ali Çeşmeci, Hasan Babacan, Yüksel Mansur Kılınç, Sinan Karahan, Refik Akova, Bayrampaşa Belediye Meclis Üyeleri İsmail Sarıkeçe, İbrahim Kahraman, Halil Yerli, Cüneyt Darılmaz, Beyoğlu Belediye Meclis Üyeleri İsmail Söylemez, Zabit Akbaş Fatih Belediye Meclis Üyeleri Ayşegül Okumuş Görgü, Cengizhan Topçu, Esenler Belediye Meclis Üyesi Kemal Şahin, Bayrampaşa İlçe Başkan Adayları, Meliha Deniz, Ahmet Çapık ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe başkanı Hasan Mutlu Mustafa Ataş ile siyasi anlamda hep rakip olduklarını, fakat her zaman saygı ve sevgiyi göz ardı etmediklerini belirterek “Bayrampaşa İlçe Örgütü olarak kendisinin yanında ve destekçisiyiz” dedi.
Milletvekili aday adayı Refik Akova ise Mustafa Ataş’ı her zaman desteklediğini ve kendisine oy verecek olanlardan da muhakkak Mustafa Ataş’a oy vermelerini aksi halde kendisine de oy verilmemesini istemesi alkışlarla karşılık buldu..
Toplantıya katılan ve bir süre CHP İstanbul İl başkanlık görevi sırasında birlikte olduklarını belirten Milletvekili aday adayı Yüksel Mansur Kılınç’ta kendisinin bu görevleri hak ettiğini belirti.

Büyük bir coşkuyla kürsüye Gelen Mustafa Ataş yaptığı konuşmayla milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Mustafa Ataş Konuşmasında olmazsa olmazlarının ön seçim olduğunu belirterek şöyle dedi. “Ben partide mücadelenin tam ortasında oldum. Eksiklerimizle birlikte mücadelemize devam ettik. Mücadelenin tüm boyutlarını doğru yaptık diyemeyiz ama bütüne baktığımızda ben mücadeleden hiç geri durmadım. Biz bir bütünüz. Bu mücadelede sizler benim yanımda olmazsanız ben bir hiçim. Onun için biz bir bütün olarak mücadeleye devam edeceğiz. Bir partide otuz yıldır mücadele eden bir üyesini kantara koyup değer vermiyorsa o partide bir şeyler eksik demektir. Benim Partim 1994 yılından bu güne ön seçim yapamıyor. Ön seçim yapamadığı için doğru adaylar çıkmıyor. Emek verilen, sizlerin oylarıyla seçilen adaylar size daha iyi hizmet eder. Bizim istediğimiz olmazsa olmazımız ön seçim yapılmasıdır. Ben size duyduğum saygı ve sevgiden dolayı aday oluyor. Sizlere, ülkeme hizmet etmek için aday oluyorum.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —