Tarih: 23.01.2015 00:00

BAYRAMPAŞA İLKÖĞRETİM OKULUNDA KARNE GÜNÜ

Facebook Twitter Linked-in

Bugün okulların son günü olması ile birlikte bir eğitim öğretim dönemi daha sona erdi. Bayrampaşa İlköğretim Okulunda da karne heyecanı vardı. Okulun konferans salonunda yapılan gösteriye; Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, İlçe Başkanı Kemal Oğuz Kıdıl, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülaziz Yeniyol, partililer ve çok sayıda veli katıldı. Yapılan törende çocuklar halk oyunları, şiirler, türküler ,gösteriler düzenledi. İlk olarak konuşma yapan okul müdürü ; çocukları geleceğe hazırlamada en büyük etkenin aile olduğunu ve öğretmenlerinde en değerli yardımcılarının veliler olduğunu özellikle de bu ara tatilinde onları mümkün olduğunca internetten uzak tutmaları gerektiğini vurguladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Yeniyol; hepimiz bir veliyiz diyerek şu sözleri vurguladı “Eğitim birtakım prensipler üzerine kurulmuş en iyi en kapsamlı prensip örneğidir. Verilen bilgiler müspet davranışa kolay dönüşmüyorlar. Çocuklarımızı her daim takip edeceğiz, çünkü eğitimin temel taşlarının oturduğu ilk yer ailedir. Alınan karneler sadece çocukların değil ailelerinde karneleridir.” Dedi

Başkan Aydıner’de “Çocukları bilişimden uzak tutun önümüzdeki dönemlerde bu tahribatlar gün yüzüne çıkcaktır. Çocukların sağlıklarını ilerleyen dönemlerde daha çok etkileyecektir” mesajını velilere verdi.

Ardından karne dağıtımı yapılmak için öğrenciler sınıflara toplandı ve Başkan Aydıner başta olmak üzere Abdulaziz Yeniyol, Kemal Oğuz Kıdıl öğrencilere karnelerini dağıttılar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —