Tarih: 16.01.2015 00:00

AK KADINLARDA GÜLŞEN KADEŞ`LE DEVAM

Facebook Twitter Linked-in

Kongreye tek listeyle giren mevcut Kadın Kolları Başkanı Gülşen Kadeş yeniden seçildi.

Kongre Divanın oluşmasıyla başladı. Divan Başkanlığına Kübra Salman, Katip Üyeliklerine Eylem Özen, Seda Sönmez seçildi. Divanın oluşup saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan kongreye Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erden, Milletvekilleri Şirin Ünal, Hüseyin Bürge, Sevim Savaşer, İl kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Çiğdem TUNCEL, Bayrampaşa İlçe Başkanı Kemal Oğuz Kıdıl, Eski İlçe Başkanı cemil Yıldız, Gençlik Koları başkanı enes Malik yaylacı, meclis üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve delegeler katıldı.

Kongrenin açılış konuşmasını yapan Kadın Kolları Başkanı Gülşen Kadeş kongrenin hayırlı olmasını dileyerek bu güne kadar çalışmalarına destek olanlara teşekkür etti. ”Gün çalışma günüdür, birlik ve beraberlik günüdür. Farklı düşüncelerde olsak da AK Parti altında bir araya gelme günüdür” diyen Kadeş, yeni dönemde daha çok çalışacaklarının sözünü verdi.

İl kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Çiğdem TUNCEL, İlçe Başkanı Kemal Oğuz Kıdıl, Milletvekilleri Şirin Ünal, Hüseyin Bürge konuşmalarında kongrenin hayırlı olmasını dileyerek siyasette kadınların önemli olduğunun altını çizdiler. Genel başkan Yardımcısı Ekrem Erden konuşmasında parti olarak on iki yıl iktidarda neler yaptıklarını anlattı. Ulaşımda, Terörde, sağlıkta ekonomide önemli adımlar atıldığını belirten Erden, paralel yapının belini kırdıklarını inlerine girdiklerini belirterek 2015 seçimlerinde anayasayı değiştirecek çoğunluk için sıkı çalışmaları gerektiğine dikkat çekti.

Yapılan protokol konuşmalarından sonra oylamaya geçildi.

Oylama sonunda;

İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülşen Kadeş

Asil Üyeliklerine,

Mine Erboğa

Gönül Deregözü

Handan Gönül teke

Durcan Altan

Merve Duran

İlknur Taş

Gülsevin Tuzcuoğlu

Hülya Sancaklı

Gülcan Tahirler

Halide Arslan

İlknur Akşam

Esra Uzunsakal

Fatma Çolak

Fatma Usta

Yurdeşen Konya

Safiye Altınok

Zuhal şenyüz

Tuba Özberk

Nurcan Ötlü

Elif Tahirler

Ümmügülsüm Kamat

Hatice Yıldırım

Muardiye Kalkan

Merve Bektaş

Büşra Celep

Elif Güler

Ayfer Bulut

H.Seda Karakaya

Emine Topal




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —