KENT GÖNÜLLÜLERİ İŞ BAŞINDA

KENT GÖNÜLLÜLERİ İŞ BAŞINDA

Evlerinden çıkamayan 70 Yaş ve üzeri yaşlılar bugün biraraya geldi

HABER;İlknur ONUR

Kent gönüllüleri adı altında yapılan evlerinden çıkamayan 70 yaş ve üzeri yaşlılar için bugün bir program düzenlendi. İlk olarak Bayrampaşa Yenidoğan mahallesi ve Murat mahallesi olmak üzere programın belirli zaman dilimlerinde ve bütün mahallelerinde katılacağı şekilde devam edilmesi hedefleniyor. Program dahilinde bir çok tarihi mekanlar, camiler gezildi. ve son olarak bir sosyal tesisde yemek molası verildi.

program Belediye Başkanı`nın eşi Melahat Aydıner öncülüğünde gerçekleştirildi. STK üyeleri ve birçok yaşlının da katılımı ile gerçekleşen programda

Melahat Aydıner şu sözlere değindi ;

KAPILARINDAN ALDIK ,KAPILARINA TESLİM ETTİK...

"Bugün deneme amaçlı olarak bu projeye başladık ve çok güzel sonuçlar aldık. Bayrampaşa`nın evleri, dar sokaklar içerisinde yeşil alanları yok,yaşlılarımız eve mahkum olmuş durumdalar. Yaptığım bir ziyarette gördüğüm bir manzara sonucunda çok üzüldüm ve belediyenin aracılığı ile böyle bir program yapmayı düşündük.

kapılarından aldık kapılarına teslim ettik. Çok güzel başladı çok da güzel bir şekilde sonuçlanmasını istiyorum " diyen Aydıner herkese gelmesi ve katılması için çağrıda bulunup teşekkürlerini sundu. Yemek bitiminde yaşlılar teker teker evlerine teslim edildi.



Anahtar Kelimeler: