BAYRAMPAŞA BELEDİYESİNDEN SPORA BÜYÜK DESTEK

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİNDEN SPORA BÜYÜK DESTEK

Bayrampaşa Belediyesi geleneğini bozmadı ve bu yılda amatör kulüplere malzeme yardımında bulundu.

200 bin tl değerindeki yardım malzemeleri Arda Turan Spor Tesislerinde yapılan törenle dağıtıldı.

Törene Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyon Başkanı Ali Düşmez, 16 amatör futbol kulübü, 1 profesyonel kulüp ve 1 Basketbol olmak üzere 18 spor kulüp Başkanları, Takım hocaları ve Sporcular katıldı.

Renkli görüntüler oluşan tören de konuşma yapan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner Bayrampaşa spor kulübü başta olmak üzere Bayrampaşa’yı marka haline getireceksiniz yeni yeni Arda lar çıkaracaksınız dedi ve şöyle devam etti. “Her yıl olduğu gibi bu yılda sizden desteğimizi esirgemedik, formalar, ayakkabılar, toplar ve daha bir sürü malzeme hepinize veda olsun yeter ki sizler başarılı olun ve bizleri gururlandırın, sokaklarda kötü alışkanlıklardan uzak durarak böyle faaliyetler yapmanız bizleri sevindiriyor” dedi.

Konuşma yapan Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyon Başkanı Ali Düşmez ise törende bulunmaktan gurur duyduğunu belirterek şöyle devam etti. “böyle güzel faaliyetlerde bulunmak bizleri çok sevindiriyor, gençlerimizin sporla uğraşması ve bizlere başarılar getirmeleri çok gururlandırıcı, her daim desteklerini esirgemeyen Bayrampaşa Belediyesine teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından malzemeler dağıtıldı ve tören son buldu…

HABER: ZEYNEP YEŞİLYURT



Anahtar Kelimeler: