SAADET PARTİSİNİN OYU BEYAZ

SAADET PARTİSİNİN OYU BEYAZ

Saadet Partisi Bayrampaşa İlçe Başkanlığı ?kardeşlik ve dostluk? yemeği düzenledi. Yemekteki konuşmalar dikkat çekiciydi.

Bayrampaşa Saadet Partisi İlçe Başkanı İsmail Yaylacı’nın ev sahipliğinde düzenlenen dostluk yemeğine İl Başkan Yardımcısı Bilal Ay, AGD Bayrampaşa Şube Başkanı Abdullah Hoşoğlu, Yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları üyeleri, gençlik kolları üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Yoğun katılım gerçekleşen programın açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı İsmail Yaylacı Bayrampaşa’nın sorunlarına değindi ve şöyle devam etti. “ avm ler yüzünden iş yapamayan esnaflarımız düşünülmeli, fazlasıyla artan bonzai kullanımına önlem alınmalı, okul önlerinde satılan uyuşturucu satışlarına son verilmeli, kadın cinayetleri ve intihar vakaları durdurulmalı, yapılan yolsuzluklara izin verilmemeli, Bayrampaşa’nın ayıbı olan pavyonlar kapatılmalı. Eğer biz Belediye seçimlerini alsaydık bu ve benzeri tüm olumsuzları canla başla çalışarak giderecektik” dedi.

Ardından kürsüye çıkan İl Başkan Yardımcısı Bilal Ay ise yurt dışında işkence ve savaş içinde bulunan mağdurlara değindi, Ortadoğu’da yapılan katliamlar, Miyanmar’daki Müslümanların diri diri yakılması ve birçok mazlumdan bahseden Ay, bunlara sessiz kalınmaması gerektiğine vurgu yaptı, sadece kınamak ve üzülmekle yetinilmemeli dedi. “Bu adaletsizlik bu haksızlık çözülmesi gerek, bu yüzden inanarak yolumuza devam etmeliyiz” dedi.

Konuşmaların ortak söyleminde ise Cumhurbaşkanlığı seçimi vardı, kürsüye çıkan konuşmacılar 3 adayı da istemediklerini ve geçersiz oy vereceklerini belirttiler.

Haber: Zeynep Yeşilyurt

 

 



Anahtar Kelimeler: