KADİR BAŞAR?IN VEDA İFTARI

KADİR BAŞAR?IN VEDA İFTARI

Milliyetçi Hareket Partisi Bayrampaşa İlçe Başkanı olarak görev yapan ve kısa bir süre önce görevden ayrılan Kadir Başar tüm çalışma arkadaşlarına İftar yemeğiyle veda etti.

Veda İftarı, Bayrampaşa Tuna sosyal tesislerinde gerçekleştirildi. İftara MHP MYK üyesi Av. Niyazi Paksoy, MHP Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Mert Toker(2014), CHP Belediye Başkan Aday adayı Gündüz Kalkan(2014),   Mahalle Muhtarları, STK yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Tüm çalışma arkadaşlarının ve dostlarının da olduğu veda iftarında konuşma yapan Kadir Başar; gelenlere hoş geldin ve teşekkür konuşmasını yaparak şöle devam etti. “Uzun süredir yürüttüğüm Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlık görevim bildiğiniz üzere sona ermiştir. Görevim sırasında sizler yanımızda oldunuz. İlginizi ve desteğinizi esirgemediniz. İlçemizin sorunlarını birlikte paylaştık. Bazen neler yapabiliriz sorusuna birlikte cevaplar aradık. Bu ilçede yaşadığımız süre içerisinde ilçemiz ve insanlarımızın sorunlarına ilgisiz kalmadık. Çoğu zaman ellerimizi taşın altına birlikte koyduk. Düğün sevinçlerimizi birlikte paylaştık. Cenazelerimizi birlikte kaldırırken acılarımızı paylaştık. Kısaca sizlerle birlikte olmaktan onur duyduk, şeref duyduk. Bundan sonrada Bayrampaşa’da bir arada bulunacağız. Acı tatlı günlerimizi birlikte paylaşacağız. Dostluğumuzu, kardeşliğimizi, gönüldaşlığımızı yaşatmak ve ayakta tutmak görevimiz olacaktır. Unutmayınız ki her biriniz ve hepiniz için her şeye hazırız. Dün de bir arada olduğumuz zor zamanlarımızı paylaştığımız, umutlarımızı çoğaltıp zorluklarımızın üstesinden geldiğimiz sevgili yol arkadaşlarıma huzurlarınızda teşekkür ediyor, hepinize saygılar sunuyorum” dedi.

Kadir Başar’ın konuşmasının ardından kürsüye çıkan MHP MYK üyesi Av. Niyazi Paksoy’da Bayrampaşa’nın emektarlarını bir araya getiren Kadir Başara teşekkür etti ve konuşmasına Cumhurbaşkanlığı seçimine değinerek devam etti. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde doğru karar verilmesi gerektiğine vurgu yaparak seçimlerin dönüm noktası olduğuna işaret etti.

Yapılan duaların ardından iftar yemeği sona erdi.

Haber: Zeynep Yeşilyurt

 

 



Anahtar Kelimeler: