Tarih: 07.07.2014 00:00

BEREKET EKSPRESİ YOZGAT?TA

Facebook Twitter Linked-in

Kardeşlik Sınır Tanımaz sloganı ile yola çıkan Bayrampaşa Belediyesi’nin “Bereket Ekspresi” Anadolu’yu karış karış gezerek gönül sofraları kurmaya devam ediyor. Bayrampaşa Belediyesi’nin "Bereket Ekspresi" ve Yozgat Valiliği ile Yozgat Belediyesi’nin  “Bozok Bereket Kervanı” Yerköy Molla Hüsrev Camii önünde 6 bin kişiye iftar yemeği verdi.

İftar yemeğine Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, İl Jandarma Komutanı Albay Recep Yalçınkaya, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar, Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, vali yardımcıları, kaymakamlar, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“ANADOLU’YU KUCAKLAYAN KÜLTÜR PROJESİ”
İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu’nun yaptığı dualarla açılan iftardan sonra konuşan Başkan Atila Aydıner, Türkiye`de ilk defa “Bereket Ekspresi” ile Anadolu`da 20 il ve ilçede tren garlarında özel iftar programları düzenlediklerini belirterek, “Kardeşlik Sınır Tanımaz sloganıyla, Bereket Ekspresimizle Anadolu yollarına düştük” dedi


Yozgat Valisi Yazıcı da yaptığı konuşmada, Anadolu’da gönül sofraları kurmak için yola çıkan Bayrampaşa Belediyesi’nin Bereket Ekspresi ile Yozgat Valiliği ve Yozgat Belediyesi’nin Bozok Bereket Kervanı’nın Yerköy’de binlerce insanı aynı sofrada buluşturmasının oldukça anlamlı olduğunu söyledi.

 

Bereket Ekspresi’nin diğer durakları Kayseri, Sivas, Malatya, Mersin, Karaman, Konya, Afyonkarahisar, Manisa`nın Salihli, Aydın`ın Nazilli, İzmir`in Selçuk ve Tire ilçeleri, İzmir, Soma ve Manisa olacak.

Editör: Esra Zeynep Sarı 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —