KADIR BAŞAR`DAN VEDA MESAJI

KADIR BAŞAR`DAN VEDA MESAJI

MHP Bayrampaşa Eski İlçe Başkanı Kadir Başar; ?Başımız Dik Alnımız Açık? diyerek veda etti.

30 Mart seçimleri sonrası MHP tüm İstanbul İl ve İlçe başkanlıklarını görevden almıştı. İl ve İlçe Başkanları atamaları yapıldı. Bayrampaşa İlçe Başkanı Kadir Başar’da yaptığı yazılı açıklamayla veda etti.

Kadir Başar yaptığı yazılı açıklama’da “başımız dik, anlımız açık, hiç kimseye verecek bir hesabımız yoktur...” dedi.

Başar açıklamasına şöyle devam etti. “Uzun yıllardır yürütmüş olduğum MHP Bayrampaşa İlçe Başkanlığı görevim sona ermiş bulunmaktadır. Görev yaptığımız süre içerisinde öncelikle mensubu olduğumuz partimizi en üst düzeyde temsil ettiğimiz kanaatindeyim.

Bayrampaşa`da yaşayan kardeşlerimiz arasında ayrım yapmadan, toplumun siyasetçiden beklediği davranışları karşıladığımızı düşünüyorum.

Vatandaşlarımızın huzur içerisinde yaşantılarını devam ettirebilmeleri için hiçbir siyasi, vs. çatışmanın içerisine girmeyip herkesin kardeşçe yaşayabilme algısını oluşturduğumuzu düşünüyoruz.

Değerli Bayrampaşalılar

Siyaset bir hizmet sanatıdır...

Bizlerde yönetici arkadaşlarımla birlikte öncelikle partimize ve insanlara hizmet etmek için görev aldık. Bu süre zarfında toplumun her kesimiyle partimizi buluşturduğumuz ve hiçbir akçeli işin içine girmeyip, onurumuzla görevimizi tamamladığımızı düşünüyorum.

Bayrampaşalılara karşı BAŞIMIZ DİK, ANLIMIZ AÇIK, hiç kimseye verecek bir hesabımız yoktur...

Ancak: Unutulmamalıdır ki korkunun ecele faydası yoktur. Elbette zamanı gelince bir hesabımız olacaktır. Farklı dokulardan ve renklerden oluşan bu bahçedeki ayrık otlarını temizlemek, bu bahçeyi cennet bahçesine çevirmek hepimizin görevidir.

Geçmişte bedel ödeyenler, gelecekte de bedel ödemesini ve ödetmesini de bilir. Tabiî ki demokrasi içinde, hukuka bağlı kalmak şartıyla...”

Editör: Zeynep Yeşilyurt

 

 

 

 

 

 



Anahtar Kelimeler: