BOŞNAK BÖREKLERİ ?PİTAÇI?DA

BOŞNAK BÖREKLERİ ?PİTAÇI?DA

Boşnak Böreklerının yeni adresi Pitaçı törenle açıldı.

Beşinci dönem seçilen Bayrampaşa Yıldırım Mahallesinin başarılı  muhtarı Adnan Liçina ve Maruf Bayrak birlikte Yıldırı Mahallesi Şehit Kamil Balkan caddesinde  Pitacı adında Börekçi açtı. Lezzetiyle malüm Boşnak börekleri damak zevkinize bundan böyle Titacı hitabedecek. Kafeterya konseptinde yapılan Pitacı Boşnak Börekçisi ailenizle birlikte hem böreğinizi  yiyip, hem de keyifli sohbetler yapacağınız nezih bir ortama sahip olan mekanın açılış törenine, iş, siyaset ve spor dünyasından bir çok isim katıldı.

 

Açılış törenine Bayrampaşa Kaymakamı Hasan Gözen, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, AK parti ilçe Başkanı Cemil Yıldız,  Belediye başkan yardımcısı Can Gökhan Balekoğlu, meclis üyeleri, mahalle muhtarları, resmi dairelerin amir ve memurları, işadamları ve bazı spor kulüplerinin yönetici, teknik heyet ve sporcuları ile çok sayıda davetli katıldı.

 

Pitacı Boşnak Börekçisi’nin açılışı dualarla  Bayrampaşa Kaymakamı Hasan Gözen, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, AK parti ilçe Başkanı Cemil Yıldız,  Belediye başkan yardımcısı Can Gökhan Balekoğlu, meclis üyeleri, Muhtarlar  ve diğer davetlilerle birlikte kurdale kesen yapıldı.  

 

Adnan Liçina mekanla ilgili verdiği bilgide, “Boşnaklar’ın önemli günlerde, özel misafirlerine ikram ettiği börekleri yaşatıyoruz. Kıymalı, ıspanaklı, peynirli, patatesli, pırasalı böreklerin gördüğü talep sayesinde geleneksel bir mutfağı yaşatmanın gururunu yaşıyoruz. Kaliteden taviz vermeden Bayrampaşa halkına yöresel Bosnak böregini getirerek, hizmetine sunuyoruz” dedi. Liçina; Mekanda misafirlerini ağırladıkları gibi düğün, nişan mevlit gibi özel günler için tepsi siparişlerde aldıklarını sözlerine ekledi.

 



Anahtar Kelimeler: