BAYRAMPAŞA RİYASETİ AYNI MİHVALDE

BAYRAMPAŞA RİYASETİ AYNI MİHVALDE

Merakla beklenen Bayrampaşa riyaseti gün yüzüne çıktı.

Seçimlerin ateşi söndü mazbata alındı günler geçti ama Bayrampaşa Riyeseti hala ne belirlendi.  Resmi bir açıklama olmamsına rağmen kamuoyuna düşen ve Bayrampaşa Belediyesi resmi internet sitesinde başkan yardımcıları bölümünde verilen isimlerle Bayrampaşa riyaseti gün ışığına çıktı.

Kamuoyuna düşen isimlere göre eski başkan yardımcıları, seçilmişlerden Mustafa Demirkan, Gökhan Can Belekoğlu,  Bürokratlardan Ahmet Kumbasar aynen devam ederken seçilmişlerden Mehmet Acar ve bürokrat olarakta İsmail Gemici yeni başkan yardımcıları. Belediye resmi internet sitesi başkan yardımcıları bölümünde ise İsmail Gemici girmediği görülüyor.

Günlerdir tartışılan ve seçilerek gelen Atila Aydıner’in kökten değişiklik yapacağını bekleyenleri yanıltırken, özellikle beklenen Abdulnaser Şimşek, Leyla Aygün gibi isimlerde yer almadı.

Seçilerek Belediye Başkanı Olan Atila Aydıner’in meclis aday listesinde olduğu gibi bir kez daha ilçe karşısında etkin olamadığı ortaya çıktı.

Şimdiden büyük tepkilere neden olan riyasetin önümüdeki dönemlered daha büyük tartışmaları beraberinde getireceği de kamuoyunda konuşulanlar arasında.



Anahtar Kelimeler: