SON MECLİSTE DUYGUSAL ANLAR

SON MECLİSTE DUYGUSAL ANLAR

Bayrampaşa Belediye meclisi son toplantısını yaptı.

30 mart yerel seçimler dolayısıyla yeni meclis üyeleri seçileceği için meclis üyelerinin görevleri sona erdi. Belediye meclisi son toplantısını yaptı. Toplantıyı meclis Başkanı Rasim Bilgehan yönetti. Mecliste dikkat çeken durum Bağımsız olarak görevini sürdüren Recep kurtulmuş AK Parti Bayrampaşa Meclis üyeliği için  aday olunca AK Parti sıralarında oturdu. Tek bağımsız üye olan Muammer Kütük ile birlikte yeniden aday olmayan Abdullah Beşkardeş bağımsız sıralarında oturdu.

CHP ve AK parti meclis üyeleri karşılıklı duygu yüklü yaptıkları konuşmalarda beş yılın kendileri ve Bayrampaşa için önemli yıllar olduğunu birlikte hizmet ettiklerini vurguladılar. Her konuşmacı olgunluk içinde olabilecek davranışlarından dolayı özür dileyerek helallik istediler. Mevcut üyelerden CHP’den iki, AK Parti’den beş üye kalırken Başkan Yardımcısı Ahmet Tüfekçi’de kontenjan adayı olarak başkan adayı Remzi Aydın’ın seçilmesi halinde Eyüp Belediye meclisinde görev yapacak.

Meclis Başkanı Rasim Bilgehan da meclisin beş yıllık çalışmalarını özetledi ve helallik istedi.

Son meclis toplantısında konuşan Başkan Atila Aydıner, iktidarı ve muhalefeti ile el ele vererek, Bayrampaşa’yı eserlerle donattıklarını söyledi. “Kapımızı da, gönlümüzü de herkese açık tuttuk; açık tutacağız” diyen Başkan Aydıner, “Eski meclise veda etmenin burukluğunu yaşarken, yeni meclise doğru yol almanın heyecanını yüreğimde hissediyorum. Büyük bir özveri ile çalışan meclis üyesi arkadaşlarımızın tümüne ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Hep birlikte büyük projeleri hayata geçirdik. Modern bir Bayrampaşa inşa etmenin mücadelesini verdik. İnşallah 30 Mart’ta milletimizden alacağımız yetkiyle hizmet üretmeye ve Bayrampaşa’yı büyütmeye devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

Toplantı meclis üyelerine Başkan Aydıner’in teşekkür plaketi takdim etmesi ve toplu halde fotoğraf çektirilmesiyle sona erdi.



Anahtar Kelimeler: