178. SAYI

177. Sayı

176. Sayıya

175. Sayı

174, Sayı

173. Sayı

172. sayı

171 Sayı

170, Sayı

169. Sayı Kasım 2024

168. Sayı

167. SAYI

BAYRAMPAŞADA BAYPARK HOSPİTALİ BAKAN AÇTI

Bayrampaşanın ilk özel hastanesi Baypark Hospitali açıldı.

TARİH: 15.02.2014 00:00
Son Güncelleme: 15.02.2014 00:00

Bayrampaşa’nın ilk Özel Hastanesi Baypark Hospital Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun  katılımıyla hizmete açıldı. Bayrampaşa Yıldırım Mahallesi 50. Yıl Caddesi’nde inşa edilen 75 yataklı ve tam donanımlı Baypark Hospital, Sağlık Bakanı Müezzinoğlu`nun katıldığı törenle hizmete açıldı. Törene İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Bayrampaşa Kaymakamı Hasan Gözen, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, çok sayıda siyasetçi, brokrat ve vatandaş katıldı.

 

Sağlığın her şeyin başı olduğunu belirten Başkan Aydıner de AK Parti hükümetinin ve özel sektörün ülkenin tamamını hastanelerle donattığını söyledi. Başkan Aydıner, “İlçemizde hizmet vermeye başlayan tam donanımlı Baypark Hospital Bayrampaşa’mız ve İstanbul’umuz için hayırlı olsun” dedi.

 

Konuşmasında, sağlık hizmetlerinde günümüzde farklı noktaya ulaşıldığını belirten, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Bugün her ne kadar dünyanın gelişmiş ülkeleriyle yarışacak noktaya gelmiş olsak bile iddialıyız, birçoğunu geçmemiz lazım" dedi.

 

Müezzinoğlu, Bayrampaşa`daki "Baypark Hospital" adlı özel hastanenin açılışında yaptığı konuşmada, "Her şeyin başı sağlık" diyen bir anlayışa mensup olduklarını söyledi.

 

Medeniyet anlayışlarının temelinde, "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın. İnsanı yücelt ki devlet yücelsin" ilkesi olduğunu belirten Müezzinoğlu, insanı merkeze alan bir yönetim anlayışı ile hareket ettiklerini kaydetti.

 

Sağlıkta 11 yıl öncesine göre çok farklı noktaya gelindiğini, ancak bunu yeterli görmediklerini anlatan Müezzinoğlu, "Bugün her ne kadar dünyanın gelişmiş ülkeleriyle yarışacak noktaya gelmiş olsak bile iddialıyız, birçoğunu geçmemiz lazım" diye konuştu.

 

Halkın verilen hizmetlerin çok daha iyisine ve güzeline layık olduğunu söyleyen Müezzinoğlu, "Bize düşen de milletimize o hak ettiği güzel hizmetleri yapabilmek. İster özel sektör olsun, ister kamu olsun, ister üniversitelerimiz olsun biz, bu ülkeye daha iyiyi, daha güzeli ve daha çağdaşını milletimize hizmet olarak sunmak durumundayız" ifadelerini kullandı.

 

Müezzinoğlu, sevgiyi yaygınlaştırarak, insanlara değer vererek, birlikten güç doğacağına inanarak, bu günlerden daha iyi olacak yarınlara ulaşılabileceğini vurguladı.

 

Seçim atmosferine girildiğini, birçok dedikodu, iftira, senaryo, tuzak olduğunu ifade eden Müezzinoğlu, "Bütün bunları tarihi geçmişimizde, son 10 yılda, nasıl birlik ve beraberlik içinde aştıysak yine beraber aşacağız" dedi.

 

Sağlıklı birey, sağlıklı aile ve sağlıklı toplum için sağlıklı bir demokrasiye, sağlıklı bir milli iradeye, milli iradenin sağlığını kimsenin bozamayacağı bir yapıya ihtiyaç duyulduğunu anlatan Müezzinoğlu, "İnşallah 30 Mart akşamı sağlıklı bir mili irade sonucunu sandıklardan hep birlikte Bayrampaşa olarak da başaracağız" ifadesini kullandı.

 

Müezzinoğlu, Bayrampaşa Devlet Hastanesi`nin yapımı için de çalışmalar başlatıldığını belirterek, birlik ve beraberlik içinde çok daha iyi işler yapılacağını kaydetti.

 

Sağlık hizmetlerinde ve diğer alanlarda Türkiye`nin çok farklı hedeflere koştuğunu söyleyen Müezzinoğlu, "Bu hedeflere koşarken sendelemeye tahammülümüz yok. Bu yolculuğu istikrarlı ve güvenli bir şekilde devam ettireceğiz. Merdivenlerin basamaklarını bir bir çıkıyoruz" dedi.

 

Hastanede isim değişikliği yapılmasında yarar olduğunu da belirten Müezzinoğlu, buna ilişkin önerilerin de hastane yönetimince değerlendirileceğini ifade etti.

 

Hastanenin, bölge halkına önemli bir sağlık hizmeti sunacağına olan inancını dile getiren Müezzinoğlu, hastanenin hayırlı ve Uğurlu olması temennisinde bulundu.

 

Bakan Müezzinoğlu, konuşmasının ardından hizmete açtığı hastaneyi gezerek, yetkililerden bilgi aldı.

 

Baypark Hospital Bayrampaşa’da uzun yıllardan sonra açılan tam donanımlı özel hastane olma özelliğini taşıyor. Arazisi Bayrampaşa Vakfı`na ait 75 yataklı hastanede dâhiliyeden beyin cerrahisine, kalp damardan göze, kadın doğumdan yoğun bakım ünitesine kadar tüm branşlarda halka sağlık hizmeti sunuluyor.

 

.
Anahtar Kelimeler:

Video Galeri 1

Basın Toplantısı
30 AĞUSTOS
Bayrampaşa Gündem Gazetesi Ordulular Derneğine Plaket taktimi
MİLLET PARTİSİ 11. OLAĞAN KURULTAYI
Evde Kal
DENİZLİ
Tüm videolar...

İSTANBUL 2 EKİMDE RÜZGARA TESLİM OLUYOR

BAŞKAN VEKİLİ KAHRAMAN'DAN İSTANBUL HALCİLER DERNEĞİ'NE ZİYARET

KIZILAY BAYRAMPAŞA ŞUBESİ'NE DAYANIŞMA ZİYARETİ

TÜRKİYE BOSNA SANCAK DERNEĞİ'NDEN ONKOLOJİ HASTALARINA MORAL ZİYARETİ

SULTANGAZİ'DE SAHNE SENİN

GAZETECİLİKTE DURUŞUMUZ: TARAF OLMAK DEĞİL, ADALETİN YANINDA DURMAK

HASAN MUTLU DOSTLUK NİŞANESİ MEKTUPLARINIZI BEKLİYOR

KAYMAKAM ABDULLAH ÇİFTÇİ'DEN CEM SULTAN CAMİİ'NDEN İHH ZİYARETİNE

“Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitinglerinin yurtdışındaki ilk durağı netleşti

Breza-94" Kitabı Bayrampaşa'da Tanıtıldı

İBB BAŞKAN VEKİLİ ARSLAN'DAN BAYRAMPAŞA'YA ZİYARET

EYÜPSULTAN BELEDİYESİ SAHADA: TÜM PARKLAR VE YEŞİL ALANLAR SIFIRDAN YENİLENİYOR

BAYRAMPAŞA HÜKÜMET KONAĞI İNŞAATI HIZLA YÜKSELİYOR

KAPSAMLI SAHA TURU: BAŞKAN VEKİLİ KAHRAMAN TESİSLERİ İNCELEDİ

DONALD TRUMP’DAN GAZZE İÇİN 20 MADDELİK BARIŞ PLANI

BAYRAMPAŞALI KADINLAR ÜRETİYOR PROJESİ

MAHMAUT ARIKAN: "YEREL BASIN GÜÇLENİRSE TÜRKİYE ŞEFFAF OLUR"

MİNİK URAS YAŞAMA TUTUNMAK İÇİN DESTEĞİNİZİ BEKLİYOR

AK PARTİ'Lİ SAVCI SAYAN BAYRAMPAŞA’DA OLANLARA İSYAN ETTİ

ÇANKIRI YARENLER FESTİVALİ SULTANGAZİ’DE BAŞLADI

Foto Galeri

SINAV NAYRAMPAŞA
MOZAİK FOLKLOR
KÜLÜPLER İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
BAYRAMPAŞA´DA KASTAMONU RÜZGARI
MHP BAYRAMPAŞA´YA KADINLAR
BAYRAK
BAYRAMPAŞADA BAYPARK HOSPİTALİ BAKAN AÇTI

İstanbul

02.10.2025

  • İMSAK 05:30
  • GÜNEŞ 06:55
  • ÖĞLE 12:59
  • İKİNDİ 16:15
  • AKŞAM 18:52
  • YATSI 20:11

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 7 7 0 0 17 21
2.FENERBAHÇE A.Ş. 7 4 0 3 7 15
3.TRABZONSPOR A.Ş. 7 4 1 2 3 14
4.GÖZTEPE A.Ş. 7 3 0 4 8 13
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 6 4 2 0 3 12
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 7 3 1 3 2 12
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 7 3 2 2 -2 11
8.TÜMOSAN KONYASPOR 6 3 2 1 4 10
9.HESAP.COM ANTALYASPOR 7 3 3 1 -1 10
10.CORENDON ALANYASPOR 7 2 2 3 1 9
11.KASIMPAŞA A.Ş. 7 2 3 2 -1 8
12.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 6 1 2 3 0 6
13.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 6 1 3 2 -5 5
14.İKAS EYÜPSPOR 7 1 4 2 -6 5
15.ZECORNER KAYSERİSPOR 7 0 2 5 -8 5
16.GENÇLERBİRLİĞİ 7 1 5 1 -5 4
17.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 7 1 6 0 -9 3
18.KOCAELİSPOR 7 0 5 2 -8 2
  • Perşembe 22.1 ° / 16.2 ° false
  • Cuma 22.5 ° / 15.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19.3 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı