AYDINER; SEÇİLMEK İÇİN GÖRÜCÜYE ÇIKTI

AYDINER; SEÇİLMEK İÇİN GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Meclis seçimiyle belediye başkanı olan Atila Aydıner seçilmek için görücüye çıktı.

Bayrampaşa AK parti’de 12 Aday Adayları arasından geçtiğimiz Pazar günü Başbakan Erdoğan tarafından adaylığı resmen açıklanan Atila Aydıner, yapılan organizasyonla bu sefer seçilerek başkan olmak için görücüye çıktı. Bayrampaşa Spor Kompleksi`nde gerçekleşen Aday Tanıtım Toplantısı’na Bayrampaşa’dan sorumlu İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, İlçe Başkanı Cemil Yıldız, Muhtarlar, STK temsilcileri, teşkilat üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Yöresel oyunların sergilendiği toplantıda, Başkan Atila Aydıner`in hayatından kesitlerin yer aldığı sinevizyon gösterisi yer aldı.

Kadın Kolları Başkanı Gülşen Kadeş, önemli bir seçim olduğunu hem başbakanın, hemde belediye başkanının arkasında duracaklarını söyledi.Gençlik Kolları Başkanı Enes Malik Yaylacı, AK gençlik olarak 30 Marta kadar tüm mazeretleri kaldırdıklarını belirtti. İlçe Başkanı Cemil Yıldız’da konuşmasında tarihi bir seçim yaşayacaklarını, bu seçimin öneminin büyük olduğunu söyledi. Yıldız; “ Biz büyük AK Parti ailesiyiz. Büyük AK Parti ailesi olarak 30 Mart akşamı ilçe binamızda içerde şükür namazları kılıp, dışarıda halaylar çekerek bayram yapacağız” dedi.   

30 Mart yerel seçimlerinde Bayrampaşa`da Ak Parti`nin kazanacağını belirten Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, "Bayrampaşa`mızı zirveye taşıyacağız. Çok güzel projelerimiz var. Bu tablo hakikaten beni gururlandırdı, onurlandırdı. Dünya liderimiz sevgili başbakanımızla beraber yürümek ve 30 Mart seçimlerinde de mükemmel bir sonuçla sayın başbakanımıza böyle bir güzelliği sunmak istiyorum" diye konuştu.

30 MART`TA BAYRAMPAŞA`YI BAYRAM BEKLİYOR

 

Adaylığı konusunda değerlendirmelerde bulunan Başkan Aydıner, "Siyasette bir dakika sonra ne olacağını tahmin edemezsiniz. Ben koltuğa oturduğum günden bugüne gelinceye kadar yaptığım projelerle, başarılı çalışmalarımla halkın gönlüne girerek belli bir noktaya gelmiştim. Anketlerde de çıkıyordum Ümitliydim, Mevlam da o ümidimi kırmadı, boşa çıkarmadı" dedi.

Toplantı sonrası salondaki partililer Tuna caddesi üzerinde meşalelerle yürüdü. Havayi fişek gösterileriyle adaylık kutlaması sona erdi.

Haber ; Heyvidar Acun

 

 

 



Anahtar Kelimeler: