https://www.atakansigorta.com/

ARNAVUTKÖY'DE KAR FESTİVALİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Arnavutköy Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Kar Festivali ve Kardan Adam Yarışması, yoğun katılımla gerçekleşti.

TARİH: 23.02.2025 15:00
Son Güncelleme: 22.02.2025 22:36

Kış Keyfi Şehir Parkı’nda Yaşandı

Kış mevsiminin keyfini doyasıya yaşamak isteyenler için düzenlenen Kar Festivali ve Kardan Adam Yarışması, Arnavutköy Şehir Parkı’nda büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Çocukların ve ailelerin yoğun ilgi gösterdiği festivalde, karla kaplı parkta renkli görüntüler oluştu. Katılımcıların eğlencesini artırmak amacıyla festival alanına kar takviyesi yapıldı.

Başkan Candaroğlu: “Sizler İçin Çalışmaya Devam Ediyoruz”

Festivale katılan Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu, etkinlikte yaptığı konuşmada çocuklarla bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Hava koşulları nedeniyle okulların tatil olduğunu hatırlatan Candaroğlu, ‘’Bugün sizler için bir kar festivali düzenledik. Kardan adam yapacaksınız ve en güzel kardan adamı yapanları ödüllendireceğiz. Ama buradaki bütün çocuklarımıza sürpriz hediyelerimiz olacak. İnşallah kazasız belasız bu soğuk havaları atlatacağız. Meteoroloji’den aldığımız bilgilere göre çok ciddi bir kar yağışı daha geliyor. Onu da atlattıktan sonra güzel anılar biriktirmiş olarak okullarınıza döneceksiniz. Sizleri çok seviyorum ve sizler için çalışmaya devam ediyorum. Eğitiminiz ve eğlenceniz için her zaman yanınızdayız” dedi.

Kardan Adam Yarışması Büyük Heyecan Yarattı

Festival kapsamında düzenlenen Kardan Adam Yarışması, katılımcılar arasında kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu. Yarışmaya bireysel ve grup olarak katılanlar en yaratıcı kardan adamı yapmak için hünerlerini sergiledi. Jüri değerlendirmesi sonucunda, Muhammed Emin Dişçi tarafından yapılan Muzaffer isimli kardan adam birinciliği kazanırken, Eslem Acar tarafından yapılan Penguenler ikinci, Emirhan Öztürk ve Bünyamin Dişçi tarafından yapılan Rüştü Kardanoğlu ise üçüncü oldu.

Kardan adam yarışması birincisi Muhammed Emin Dişçi, ‘’ Bugün sabah kalktım ve çok heyecanlıydım, kahvaltımı yapıp annemlerle birlikte hemen buraya geldik. Kardan adamı kardeşlerim ile birlikte yaptım, birinci olmayı çok istiyorduk ve kazandık. Festival çok eğlenceli geçti. Bizler için bu etkinliği düzenleyen Belediye Başkanımız Mustafa Candaroğlu’na da çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

Kardan adam yarışması ikincisi Eslem acar, ‘’ Mustafa Candaroğlu’ na çok teşekkür ediyoruz böyle bir imkan sunduğu için. Bugün bayağı bir eğlendik. Biz penguen ailesi yapmıştık kardan adam olarak. Yarışmada ikinci olduk ve radyo hediyemizi aldık.’’ dedi

Yarışmanın üçüncüleri Emirhan Öztürk ve Bünyamin Köse ise, ‘’ İkimiz birlikte geldik ve çok eğlendik. Beraber ters bir kardan adam yaptık, üçüncü olduk ve ödül olarak da termos hediyesi aldık. Festival çok güzel geçti emeği geçen herkese teşekkür ederiz’’ dedi.

Birinciye bisiklet, ikinciye radyo, üçüncüye ise termos hediye edilirken, yarışmaya katılan tüm çocuklara da sürpriz hediyeler dağıtıldı.

İkramlar ve Eğlenceli Etkinlikler

Festival boyunca vatandaşlara sucuk ekmek, salep, çay ve su ikram edilirken, etkinlik alanında kurulan sahnede müzik eşliğinde eğlenceli aktiviteler düzenlendi. Kar topu oynayan çocuklar ve kardan adam yapan aileler, festival boyunca unutulmaz anlar yaşadı.

İlk kez düzenlenen Kar Festivali, hem çocuklara hem de yetişkinlere keyifli bir gün yaşatırken, katılımcılar bu tür etkinliklerin geleneksel hale gelmesini dilediklerini belirtti. Festival, kış mevsiminin soğuk havasına rağmen sıcacık bir atmosferde tamamlandı.

181. Sayı

180. Sayı

179. Sayı

178. SAYI

177. Sayı

176. Sayıya

175. Sayı

174, Sayı

173. Sayı

172. sayı

171 Sayı

170, Sayı

SÜLEYMAN SOYLU VE İBRAHİM AKIN’DAN MERKEZ CAMİİ’NDE İNCELEME

SÜRMENE VE BAYRAMPAŞA ARASINDA GÖNÜL KÖPRÜSÜ

YEŞİLAY’DAN BAYRAMPAŞA’DA BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ

DENİZ TANRIKULU’NDAN KAYMAKAM ÇİFTÇİ’YE ZİYARET

BAŞKAN DURSUN ÇOCUKLARIN KARNE HEYECANINI PAYLAŞTI

BAYRAMPAŞA’DA MİLLİ GURUR: 12 BİN ÖĞRENCİYE AY-YILDIZLI FORMA

BAYRAMPAŞA’NIN KÜÇÜK KAHRAMANI AHMET’E KAYMAKAM ÇİFTÇİ'DEN ZİYARET

TDV BYRAMPAŞA KADIN KOLLARI BÜROSU TÖRENLE AÇILDI

BAYRAMPAŞA’DA GÖNÜLLER MİRAÇ BEREKETİYLE AYDINLANDI

TÜRKİYE İKİNCİSİ VE İSTANBUL ŞAMPİYONU BAYRAMPAŞA BAŞKAN VEKİLİ'Nİ ZİYARET ETTİ

BAYRAMPAŞA’DA ‘CAN DOSTLAR’ YUVALARINI BEKLİYOR

BAYMÜDER VE BAYTAŞ EV SAHİPLİĞİNDE "BAYRAMPAŞA’DA YENİ DÖNEM"

FIRTINADA DEVRİLEN AĞAÇLAR İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ ISITIYOR

BAŞKANVEKİLİ AKIN’DAN SEMİH ERDEN SPORCULARINA TAM DESTEK

MİRAÇ KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN

SULTANGAZİ BELEDİYE BAŞKANI ABDURRAHMAN DURSUN’DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MAMUR’DAN BOSNA-SANCAK DERNEĞİ'NE ZİYARET

BEYLİKDÜZÜ’NDE YARIYIL TATİLİ ŞENLİĞE DÖNÜŞÜYOR

EYÜPSULTAN BELEDİYESİ’NDEN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE SICAK YEMEK DESTEĞİ

BAYRAMPAŞA GENÇLİK MECLİSİ’NDE İLK OTURUM HEYECANI

Video Galeri 1

Basın Toplantısı
30 AĞUSTOS
Bayrampaşa Gündem Gazetesi Ordulular Derneğine Plaket taktimi
MİLLET PARTİSİ 11. OLAĞAN KURULTAYI
Evde Kal
DENİZLİ
Tüm videolar...

Foto Galeri

SINAV NAYRAMPAŞA
MOZAİK FOLKLOR
KÜLÜPLER İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
BAYRAMPAŞA´DA KASTAMONU RÜZGARI
MHP BAYRAMPAŞA´YA KADINLAR
BAYRAK
ARNAVUTKÖY

İstanbul

17.01.2026

  • İMSAK 06:49
  • GÜNEŞ 08:19
  • ÖĞLE 13:19
  • İKİNDİ 15:47
  • AKŞAM 18:09
  • YATSI 19:33

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 17 13 1 3 27 42
2.FENERBAHÇE A.Ş. 17 11 0 6 25 39
3.TRABZONSPOR A.Ş. 17 10 2 5 13 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 17 9 3 5 12 32
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 17 8 4 5 8 29
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 17 6 4 7 2 25
7.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 17 6 6 5 9 23
8.KOCAELİSPOR 17 6 6 5 -2 23
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 17 6 6 5 -6 23
10.CORENDON ALANYASPOR 17 4 4 9 1 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 17 5 9 3 -3 18
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 17 4 7 6 -4 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 17 4 8 5 -8 17
14.KASIMPAŞA A.Ş. 17 3 8 6 -10 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 17 4 10 3 -15 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 17 2 6 9 -17 15
17.İKAS EYÜPSPOR 17 3 10 4 -14 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 17 2 12 3 -18 9
  • Cumartesi 4.9 ° / 2.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 0.8 ° / 0.1 ° Orta kuvvetli veya yoğun ve sağnak şeklinde kar