Tarih: 02.02.2024 11:09

ANCAKADEMİ KOÇLUK HİZMETLERİ

Facebook Twitter Linked-in

ICF (International Coaching Federation) sertifikalı, konularında iyi eğitim almış, donanımlı ve uzman koçlarımız ile ICF koçluk etik kuralları ve standardları çerçevesinde sunduğumuz eğitimlerimiz, koçluk hizmetlerimiz ve danışmanlık servislerimiz ile hem kişisel hem de kurumsal olarak gelişiminize ivme kazandırıp hedeflerinize ulaşmanızda yanınızda yer alıyoruz.

Sizlere sunduğumuz Eğitim, Seminer, Koçluk, Mentorluk ve Danışmanlık hizmetlerimiz ile,

 

✔️ANC Akademi'nin profesyonel akademisyenleri, kendi alanlarında derin bilgiye sahip, uluslararası standartlarda eğitim verme konusunda uzmanlaşmış kişilerden oluşmaktadır.

✔️Akademisyenlerimiz, danışanlarına sadece teorik bilgi sağlamakla kalmayıp aynı zamanda gerçek dünya deneyimleri ve uygulamalı bilgi ile donatılmış bir eğitim sunmaktadır.

✔️Günümüzde eğitim, hızla değişen dünyada bireylerin başarılı olmaları için kritik bir rol oynamaktadır. Bu bağlamda, ANC Akademi, sağladığı yüksek kaliteli eğitim ve profesyonel akademisyenleri ile bilinirliğini artıran öncü bir kurumdur.

✔️ANC Akademi'nin akademisyen kadrosu, çeşitli disiplinlerde uzmanlık alanlarına sahiptir. Bu, danışanlarımıza geniş bir yelpazede konularda derinlemesine bir öğrenme deneyimi sunma yeteneği anlamına gelir.

✔️Yöneticilikten Girişimciliğe, İlişkiler, Ebeveynlik, Eğitim, Öğrenci, Quantum, NLP ve Network Marketinge kadar ANC Akademi'nin sunduğu koçluk programları, farklı kariyer hedeflerine yönelik danışanlarımıza çeşitlilik ve esneklik sağlar.

ANCAKADEMİ KOÇLUK EĞİTİMLERİ: ANC Akademideki tüm koçluk eğitimleri Yaşam Koçluğu modülü ile başlar. Yaşam Koçluğu teori dersleri üç hafta devam eder ardından akademisyenlerimizden oluşan süpervizörlük seans uygulamaları başlar. ANC Akademi, koçluk eğitimi alan katılımcılarımıza süpervizörlü seans uygulamaları ile koçluk mesleğinde ilerlemelerine destek olur.

KOÇLUK ALANLARIMIZ

Girişimci Koçluğu

*YAŞAM KOÇLUĞU: (Temel Koçluk + Yaşam Koçluğu + Koçluk Araçları İle Koçluk)

*EBEVEYN KOÇLUĞU

*EĞİTİM VE ÖĞRENCİ KOÇLUĞU

*GİRİŞİMCİ KOÇLUĞU

*İLİŞKİ KOÇLUĞU

*İŞ KOÇLUĞU

*KARİYER KOÇLUĞU

*NEFES KOÇLUĞU

*NETWORK MARKETİNG KOÇLUĞU

*NLP KOÇLUĞU

*QUANTUM VE MEDİTASYON KOÇLUĞU

*SATIŞ KOÇLUĞU

*YÖNETİCİ KOÇLUĞU

 

Sertifikalarımız, ömür boyu geçerli, e-devlette görünebilir üniversite onaylıdır. 

https://www.ancakademi.com/wp-content/uploads/2022/02/sertifika-slider-img.png

 

AKADEMİSYENLERİMİZ

https://www.ancakademi.com/wp-content/uploads/2022/01/sertifika-slider-2.png

PROFESYONELLERDEN EĞİTİM ALIN!

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —