Tarih: 26.09.2021 13:41

AK PARTİ UZUN ARADAN SONRA DANIŞMA MECLİSİNİ TOPLADI

Facebook Twitter Linked-in

Divan başkanlığını Tekin Aksoy’un yaptığı Danışma meclisi toplantısına Bayrampaşa İlçe Başkanı ersin Saçlı, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, İstanbul Milletvekilimiz Abdullah Güler, İl Başkan yardımcımız  YILDIZ Konal Süslü Hanım, İl Sorumlumuz ve İl yönetim kurulu üyesi CEMAL Sarıhan, önceki dönem İlçe Başkanımız Cemil Yıldız, İl disiplin Kurulu üyemiz Recep Asılsoy, İlçe Kadın Kolu Başkanı Gülay Altın, Gençlik Kolu Başkanı Göktuğ Alyakut, ilçe yönetim kurlu üyeleri, meclis üyeleri, mahalle başkanları ve yönetim kurlu üyeleri katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşıyla başlayan danışma kurlu toplantısının açılış konuşmasında İlçe Başkanı Ersin Saçlı teşkilat üyelerine katılım ve çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Ersin Saçlı konuşmasında; “Ülkemiz ve dünya çok ciddi bir süreçten geçti, bir Pandemi sürecini yaşarken dünyada etkilenmeyen hiçbir güç yokken teşkilatımızla birlikte, liderimiz Cumhurbaşkanımızın büyük çabalarıyla birlikte ülkemizde en hafif şekilde atlatmaya çalışıyoruz. Tabi bunu fırsata çevirmeye çalışan bir muhalefet anlayışı ve onların rantını yurtdışına sağlamaya çalıştıklarını açıkgözle de gözlemliyoruz. Bizler teşkilat mensubu olarak bu süreci gerçekten içinde kongre dahil olmak üzere bir çok çalışmalara imza attık. Hep birlikte gerek üye çalışmaları gerekse ihtiyaç sahiplerinin yanında olmak gerekse onların dualarını almak gerekse cenazelerinde onları yalnız bırakmama adına bütün teşkilat mensuplarımız ciddi fedakarlıklar gösterdi.

Ben bu danışma meclisimizde sözlerimi fazla uzatmak istemiyorum. Müzakereler konusunda daha çok sizleri konuşmasını talep ediyorum. Şunu ifade etmek istiyorum, gerçek teşkilatçılık, rüzgara karşı kürek çekmeye benzer işler kolayken teşkilatçı olmak çok kolay. Ben bugünlerde gerçek teşkilatçıların bizlerle yol yürüdüğünü görmekten son derece mutluyum. Özellikle tecrübelerinden istifade etmek istediğimiz bütün arkadaşlara, teşkilatımızın her kademesinde kucak açıyoruz. Çünkü biz birlikte güçlüyüz. Birlikte Bayrampaşa'yız ve birlikte Türkiye'yiz” dedi.

Açılış bölümünde sonra toplantı basına kapalı devam etti. Toplantıda yapılan çalışmaların değerlendirildiği ve bundan sonraki dönemde neler yapılacağı müzakere edildiği belirtildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —