AK PARTİ BAYRAMPAŞA’YA HANIM ELİ, İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’YA HANIM ELİ, İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR

AK Parti İstanbul İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı, Bayrampaşa Belediye Başkan Adaylığına Bayrampaşa Belediyesi Meclis Üyesi Avukat İlknur Kovaç Bayraktar Cumhurbaşkanı tarafından ilan edildi

AK Parti Bayrampaşa’da 20 Resmi aday adayı başvurusu içinde ii bayan aday adayından biri olan, 2019 Yerel seçimlerinde Bayrampaşa Belediyesi Meclis Üyesi olarak görev yapan İlknur Kovaç Bayraktar Bayrampaşa Belediyesi Adayı olarak açıklandı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Bakanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından İstanbul’un 37 İlçe Belediye Başkan adayını açıklandı. Aday adaylık döneminde gazetemizin ilk beş içinde gösterdiği, önceki günlerde adaylığını haber yaptığımız, haberimiz sonrası tepkilerinde odağı olan İlknur Kovaç Bayraktar resmen Bayrampaşa Belediye Başkan adayı oldu. 

 

Bayrampaşa Gündem Ailesi olarak tebrik eder başarılar dileriz.

 

İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR KİMDİR?

1979 İstanbul doğumlu Makedonya'dan Bayrampaşa’ya göç eden bir ailenin çocuğudur. İlköğretim Bayrampaşa Ahmet Haşim İlk okulu , Orta ve Lise eğitimimi Rıfat Canayakın Lisesi , Üniversite Eğitimimi Maltepe Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamamlamıştır.

 Maltepe Üniversitesi Hukuk Bölümü'nden mezun olduktan sonra, Marmara Üniversitesi'nde Uygulamalı Ticaret Hukuku üzerine yüksek lisans yapmış ve Bahçeşehir Üniversitesi'nde, Kentsel Dönüşüm ve Gayrimenkul Hukuku Eğitimi almıştır. Meslek hayatına avukat olarak başlayan KOVAÇ BAYRAKTAR, Bayraktar Hukuk Grubu’nun kurucu avukatıdır. İkinci üniversite eğitimine İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde devam etmektedir.

Bayrampaşa Kadın Kolları görevi sonrası 2014-2019 yılları arasında AK Parti Bayrampaşa İlçe Ana kademe Seçim İşleri , Yerel Yönetimler  ve İnsan Hakları Birim Başkanlıkları Yapmıştır.

2019 Yerel Seçilerinde Bayrampaşa  Büyük Şehir Meclis üyeliği ve Büyükşehir Belediyesi Hukuk Komisyonunda görevine devam etmektedir.

Arnavutça, Fransızca ve İngilizce Bilen İlknur KOVAÇ BAYRAKTAR  Evli ve iki Çocuk Annesidir.

 

İLK TEBRİKLER