Reklam
Reklam
AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA UMUDA YOLCULUK ACAR EKİPLE

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA UMUDA YOLCULUK ACAR EKİPLE

AK Parti Bayrampaşa 8. İlçe Kongresi coşkulu bir katılımla yapıldı. 7 yıldır yönetimde olan Ersin Saçlı, yeni dönemi Mehmet Acar’a devretti.

TARİH: 21.01.2025 12:44
Son Güncelleme: 22.01.2025 08:31
Reklam

31 Mart 2024 Yerel seçimlerde 30 Yıllık iktidarın kaybedilmesinden sonra en çok sorulan soru bundan sonra ne olacak, kim ilçe4 başkanı olacak, gelecek yeni yönetim tekrar toplayabilecek mi?  Oldu. 

18 Ocak 2025 Tarihine kongre tarihi verildikten sonra  meraklı bekleyiş devam etti.

Bizde gazete olarak “AK Parti Bayrampaşa’da 18 Ocak heyecanı yazımızda, Çok kişinin konuşulmasına rağmen, öncelikle Hüseyin Sevencan, Can Gökhan Balekoğlu, Ahmet Tüfekçi, Ali  Hacınoğmanoğlu ve Mehmet Acar konuşulan isimler arasında.” Demiştik. Her zaman olduğu gibi Bayrampaşa Gündem Gazetesi tam isabet tutturdu, Mehmet Acar aday oldu.

AK Parti Bayrampaşa 8. İlçe Kongresi coşkulu bir katılımla yapıldı. Kongreye, Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Hasan Basri Yalçın, İstanbul Milletvekilleri Mustafa Demir, İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İl Başkan Adayı Abdullah Özdemir, Sultan Gazi belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, Önceki Dönem Önceki Dönem Bayrampaşa Belediye Başkanı ve Milletvekili Hüseyin Bürge, Önceki Dönem Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, MHO Bayrampaşa İlçe Başkanı Tarık Karataş,  Önceki Dönem AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı ARSİYAD Başkanı Cemil Yıldız, Önceki Dönem AK Parti Bayrampaşa  Kemal Oğuz Kıdıl, AK Parti Bayrampaşa Kadın Kolları Başkanı Gülay Sezer,  Gençlik Kolları Başkanı Ali Cengiz Yılmaz, KAS-DER Genel Başkanı  Rahmi Sezer,  Önceki Dönem Bayrampaşa Belediyesi meclis Başkanı, İTO Meclis Üyesi İş İnsanı Rasim Bilgehan ilçe başkanları, Meclis üyeleri ve sayıda davetli katıldı.

Ahmet Kaan’ın Divan başkanlığını yaptığı kongre saygı duruşu  ve istiklal marşının okunmasıyla başladı.

Kongrenin açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Ersin Saçlı teşkilat üyeleriyle vedalaştı, helalleşti, birlikte çalıştığı ve destek aldığı teşkilat üyelerine teşekkür etti. 

Ersin Saçlı gençlik kollarıyla başladığı AK Parti davasında ilçe başkanı olarak hizmete devam ettiğini bundan sonraki dönemlerde de üzerine düşen göreve her daim hazır olduğunu belirtti. 

Duygu dolu konuşmasında başta ailesine, kurucu ilçe başkanı Atila Aydıner’e, sonraki dönem ilçe başkanları Cemil Yıldız, kemal Oğuz Kıdıl’a, ilçe başkanlığı yaptığı dönemdeki il başkan ve yöneticilerine,  birlikte görev yaptığı yönetim kurlu üyelerine, kadın ve gençlik kollarına, mahalle yönetimlerine  ayrı ayrı adlarını sayarak teşekkür etti, teşkilat üyelerinden helallik istedi.

Protokol konuşmalarında, İl Başkan Adayı Abdullah Özdemir konuşmasında gelecek planlarını anlattı. İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe hizmetleri anlattı. Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Hasan Basri Yalçın AK Parti iktidarını anlatmaya gerek olmadığını, AK partiye oy versin vermesin vicdan sahibi herkesin AK partinin neler yaptığını görmesi gerektiğini söyledi.

Protokol konuşmalarından sonra tek listeyle girilen kongrede oylamaya geçildi.  

Mehmet Acar Başkanlığında listesi yeni yönetimi oluşturdu.      

186. Sayı

185. SAYI

184. Sayı

183. Sayı

182. Sayı

181. Sayı

180. Sayı

179. Sayı

178. SAYI

177. Sayı

176. Sayıya

175. Sayı

Reklam
KARTEPE’DE SÜPER ENDURO RÜZGARI

KARTEPE’DE SÜPER ENDURO RÜZGARI

KÜLTÜREL MİRASTAN YARATICI ATÖLYELERE MALATYA’DA FESTİVALİN İKİNCİ GÜNÜ

BEYLİKDÜZÜ’NDE ÖĞRENCİLER YAZI SPORLA GEÇİRİYOR

BUKET MÜFTÜOĞLU: SEVR’İN YIL DÖNÜMÜNDE GAZİ MECLİS’TE LOZAN’A MEYDAN OKUNUYOR!

HER ZAMAN, HERKES İÇİN, HER YERDE SPOR

AK PARTİ'NİN 25. YILINDA 39 İLÇEDE EBEDİYETE İRTİHAL EDEN TEŞKİLAT MENSUPLARI DUALARLA ANILDI

KIZILAY BAYRAMPAŞA ŞUBESİ KADIN KOLLARI’NDA BAYRAK DEĞİŞİMİ

ÇERÇEVE YASA MECLİS’TEN GEÇTİ: 468 KABUL, 88 RET 6 ÇEKİMSER OY

AK PARTİ'DEN ÜSKÜDAR BELEDİYESİ BAŞKAN VEKİLLİĞİ SEÇİMİ İÇİN SUÇ DUYURUSU

BAYRAMPAŞA’YA ÜZÜLDÜĞÜNÜ SÖYLEYEN ÖZGÜR ÇELİK; SEÇMENDEN ÖZÜR DİLEDİ

MİLLET PARTİSİ : “KANSERLİ HÜCRE YASASI” ÇÖPE ATILMALIDIR!

“YANLIŞ BİR İŞ YAPILIYOR BİZ DE BU YANLIŞ İŞ KARŞISINDA TÜRK MİLLETİNİ UYARMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

HÜLYA YALIN: "43 YILDIR TÜRKİYE’DEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE BÜYÜYORUZ"

YAZ ŞENLİKLERİ KARADOLAP, SAKARYA VE SİLAHTARAĞA MAHALLELERİNİ ŞENLENDİRDİ

TÜRK KIZILAY GAZZE’DE ARTAN SALGIN HASTALIKLARA KARŞI HİJYEN KİTİ VE TEMİZ İÇME SUYU DAĞITIYOR

MALATYA KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ GELENEKSEL SANATLARI ODAĞINA ALAN ETKİNLİKLERLE BAŞLADI

MHP BAYRAMPAŞA’DA İBRAHİM YEŞİL GÜVENOYU ALDI

İYİ PARTİ TERÖRLE PAZARLIK YAPILAMAZ

BAYRAMPAŞA'DA TARTIŞMALI YOL ÇALIŞMASI: UZUN ÖMÜRLÜ TAŞLAR SÖKÜLÜP YERİNE ASFALT YAPILIYOR

ESNAF İSYANDA: "KALDIRIM İŞGALİ" GEREKÇESİYLE MALLARININ TOPLANMASI ZARARA SOKTU

Video Galeri 1

Basın Toplantısı
30 AĞUSTOS
Bayrampaşa Gündem Gazetesi Ordulular Derneğine Plaket taktimi
MİLLET PARTİSİ 11. OLAĞAN KURULTAYI
Evde Kal
DENİZLİ
Tüm videolar...

Foto Galeri

SINAV NAYRAMPAŞA
MOZAİK FOLKLOR
KÜLÜPLER İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
BAYRAMPAŞA´DA KASTAMONU RÜZGARI
MHP BAYRAMPAŞA´YA KADINLAR
BAYRAK
admin

Haber Editörü

admin

Reklam
  • EDİTÖR
  • ÖZEL HABER
  • BAYRAMPAŞA KON.ÇALIŞTAY
  • X HABER

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.AMED SPORTİF FAALİYETLER 0 0 0 0 0 0
2.BEŞİKTAŞ A.Ş. 0 0 0 0 0 0
3.CORENDON ALANYASPOR 0 0 0 0 0 0
4.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 0 0 0 0 0 0
5.ÇORUM FK 0 0 0 0 0 0
6.ERZURUMSPOR FK 0 0 0 0 0 0
7.EYÜPSPOR 0 0 0 0 0 0
8.FENERBAHÇE A.Ş. 0 0 0 0 0 0
9.GALATASARAY A.Ş. 0 0 0 0 0 0
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 0 0 0 0 0 0
11.GENÇLERBİRLİĞİ 0 0 0 0 0 0
12.GÖZTEPE A.Ş. 0 0 0 0 0 0
13.İSTANBUL BAŞAKŞEHİR FK 0 0 0 0 0 0
14.KASIMPAŞA A.Ş. 0 0 0 0 0 0
15.KOCAELİSPOR 0 0 0 0 0 0
16.TÜMOSAN KONYASPOR 0 0 0 0 0 0
17.SAMSUNSPOR A.Ş. 0 0 0 0 0 0
18.TRABZONSPOR A.Ş. 0 0 0 0 0 0