Tarih: 29.06.2019 18:58

AK PARTİDE TSUNAMİ BEKLENİYOR

Facebook Twitter Linked-in

İstanbul´da CHP Adayı Ekrem İmamoğlu´nun 31 Martta seçilmesine rağmen AK Parti  özellikle çaldılar gerekçesiyle olağanüstü itiraz hakkını kullandı. Tüm teşkilatların beklentisi 23 Haziranda yapılan yenileme seçiminde İstanbul belediyesini almaktı. AK Parti umduğunu bulamadığı gibi büyük bir farkla İstanbul seçimlerinde hezimete uğradı. 23 haziran seçimlerinden sonra grup toplantısında sakin görünmeye çalışan Cumhurbaşkanı ve AK parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan aynı gün A Takımı MYK´ı toplayarak durum değerlendirmesi yaptı.  Ardından G20 zirvesi için Japonya´ya gitti.

Edindiğimiz iddialara göre MYK toplantısında sert tartışmaların olduğu Japonya dönüşünde teşkilatlarda ciddi yapılanmaya gideceği belirtildi. Ekrem İmamoğlu için yapılmasını istediği yargı kararına özellikle Hayati Yazıcı ciddi itirazlarda bulundu.

Seçimlerde kaybetmekte teşkilatların ciddi hatası olduğu ve bu yüzden ciddi bir değişikliğe gideceği, teşkilatlarda bu bilgilerin Tsunima etkisi yaptığı da sızan bilgiler içinde.

Metal yorgunluk söyleminden sonra yapılan değişikliklerin çok faydalı olmadığı bu sefer nasıl bir yol izleneceği de merak konusu oldu. Kamuoyunda yapılan yorumlarda AK parti teşkilatlarının kuruluş değerlerine dönmesinin zor olduğu belirtiliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —