Tarih: 14.06.2019 10:10

AK PARTİ YÖNETİCİLERİ SİNDEF!TEN ÖZÜR DİLEDİ

Facebook Twitter Linked-in

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Bayrampaşa yöneticileri Önder Akarsu ve Kaan Yürür hakkında, SİNDEF (Sinop Dernekleri Federasyonu) tarafından dağıtılmış erzak kolileri üzerinden itibarsızlaştırıldığı iddia edilerek kınama bildirisi yayınlanmıştı. Bu kınama bildirisini Bayrampaşa Gündem gazetesi dahil ilçemizde yayın yapan gazeteler haber yapmıştı. Son yapılan açıklamada AK parti yöneticileri Önder Akarsu ve Kaan Yürür SİNDEF´ten özür dilediği belirtildi.

SİNDEF 3.Bölge Başkanı Haydar Sönmez imzasıyla yayınlanan bildiride Önder Akarsu ve Kaan Yürür tarafımıza önce sözlü sonra sosyal medya aracılığıyla SİNDEF (Sinop Dernekleri Federasyonu) camiasından ve Sinoplulardan özür diledikleri belirtildi.

"Kamuoyuna saygıyla duyurulur" başlığıyla verilen bildiri söyle;

"KAMUOYUNA SAYGI İLE DUYURULUR
Geçtiğimiz günlerde SİNDEF Bölge Başkanlığınca paylaşmış olduğum KINAMA başlıklı yazımızı mevzu bahis ismi geçen Önder Akarsu ve Kaan Yürür tarafımıza önce sözlü sonra sosyal medya aracılığıyla SİNDEF (Sinop Dernekleri Federasyonu) camiasından ve Sinoplulardan özür dileyerek amaçlarının Sinopluları ve SİNDEF camiasını üzmek ve itibarsızlaştırmak olmadığını beyan etmişlerdir. Bizlerde bu dilenen özürü kabul ederek bu tür paylaşımları yaparken daha dikkatli olunması gerektiği konusunda kendilerine uyarıda bulunup söz konusu KINAMA yazımızı Federasyon Yönetimi olarak kaldırma kararı almış bulunmaktayız. 
Kamuoyuna SİNDEF Yöneticileri olarak bizler her zaman SİNDEF´ in ve Sinopluların haklarını savunacağımızı ve her daim Sinoplulara hizmet etmeye devam edeceğimizi saygıyla duyururuz.

SİNDEF 3.Bölge Başkanı

Haydar Sönmez "

 

 

ÖNDER AKARSU´DAN AÇIKLAMA

 

AK Parti Bayrampaşa medya Birim Başkanı Önder Akarsu SİNDEF tarafından sosyal medya üzerinden yapılan bildiri ile ilgili, bildir paylaşımının altında ve gazetemizi arayarak açıklama yaptı.

Önder Akarsu; "Kınama metninizde Meclis Üyesi Değerli hemşerinizle ilgili kullandığınız sert ve haksız bir ifade vardı. Size yaptığınız açıklamada kendisinin konuya müdahalesini belirtmiştik ama bu metinde kendisiyle ilgili bir açıklama göremedim. Bu şekilde Sinop´lu hemşeriniz olan Meclis üyesi Ali ÇALIŞKAN´ın haksız yere Sinop´a sahip çıkmayan birisi algısı oluşmaktadır. Dikkate almanızı rica ederim. Bilginize"

Sosyal medya paylaşımını da gaztemizle paylaştı.

/resimler/2019-6/14/1035388714718.jpg

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —