AK BAYRAMPAŞA VEFA YEMEĞİNDE BULUŞTU

AK BAYRAMPAŞA VEFA YEMEĞİNDE BULUŞTU

30 Mart´ta yapılan kongre ile Ak Parti Bayrampaşa İlçe Başkanlığına seçilen Ersin SAÇLI yönetimi ile birlikte teşkilatı vefa yemeğinde buluşturdu.

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde, geçmiş dönemde AK parti Bayrampaşa ilçe teşkilatında görev almış ilçe başkanı, ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ve mahalle başkanları vefa Yemeğinde buluştu.

Eski Bayrampaşa Belediye Başkanı ve İstanbul Milletvekili Hüseyin BÜRGE, AK Parti Kurucu İlçe Başkanı ve Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila AYDINER, Ak Parti Eski İlçe Başkanları İ.Cemil YILDIZ, Kemal Oğuz KIDIL, İl Başkan Yardımcısı Ferhat SAKALLI ve geçmiş dönemde Ak Parti´de görev yapmış teşkilat mensupları katıldı.

Ak Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin SAÇLI yaptığı açılış konuşmasında yeni yönetimi tanıtarak 13 Yaşından beri siyasette örnek aldığı duayen ilçe başkanları ve belediye başkanlarıyla bir arada olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadığını dile getirerek, tecrübelerinden faydalanacak olmanın önemini vurgu yaptı. 24 Haziran seçimlerinde bütün geçmiş teşkilat mensuplarından destek sözü isteyen Ersin Saçlı, ülkeminin önemli süreçten geçtiğini ifade etti.

Söz alan eski ilçe başkanları; 24 Haziran seçimlerine vurgu yaparken teşkilat bütünlüğü ve disiplini içerisinde her zaman görev almaya ve büyük bir fedakarlıkla gece gündüz çalışmaya hazır olduklarını beyan ederek Bayrampaşa teşkilatının görev ayırt etmeksizin her zaman birlik ve beraberlik içinde çalıştığı vurgulandı.

 Toplantı aile fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.