Tarih: 01.09.2024 19:54

AHMET YESEVİ SOSYAL TESİSİ HİZMETE AÇILDI

Facebook Twitter Linked-in

Editör: Cihan Serdar AKTAŞ

Bahçelievler’deki sosyalleşme alanlarının yaygınlaştırılması için çalışan Bahçelievler Belediyesi, Ahmet Yesevi Sosyal Tesisi’nin açışını gerçekleştirdi. İlçede açılan 7’inci tesis olan Ahmet Yesevi Sosyal Tesisi’nin hizmete girmesiyle Bahçelievler keyifli bir sosyalleşme alanına daha kavuştu.

 

Bahçelievler Belediyesi, ilçe sakinlerinin, keyifli vakit geçirebilecekleri, kaliteli hizmete uygun fiyata ulaşabilecekleri sosyal tesislere bir yenisini daha ekledi. Kısa süre önce farklı konsepti ile büyük beğeni toplayan Siyavuşpaşa Sosyal Tesisi’nin ardından hemen çalışmalara başlayan Bahçelievler Belediyesi son olarak Ahmet Yesevi Sosyal Tesisi’nin açılışını gerçekleştirdi.

 

Yeşil, huzurlu ve keyifli

Konumu itibariyle Zafer Mahallesi ve Hürriyet Mahallesi sakinlerine hitap eden Ahmet Yesevi Sosyal Tesisi, 256 m² kapalı, 45 m² açık olmak üzere toplam 108 kişilik misafir kapasitesine sahip bulunuyor.  Ahmet Yesevi Sosyal Tesisi ile birlikte ilçede yaşayan vatandaşların günün koşuşturmacası içinde keyifli zaman geçirmeleri ve kaliteli ürünlere ekonomik şekilde ulaşarak, sosyal ve rekreatif ihtiyaçlarının karşılanması amaçlanıyor. 

 

Sosyal tesis içinde kapalı ve açık oturma alanı, mutfak, kadın-erkek ve engelsiz wc, mescit ve depo bulunuyor. Sosyal tesisin içinde bulunan wc, depo ve mutfak gibi alanlar aynı zamanda afet zamanlarında bölgenin koordinasyon merkezi olarak kullanılmak üzere planlandı. Bahçesinde 40 m²’lik yeşil alana sahip sosyal tesisin yeşillendirilmesinde ve peyzajında yetişkin türler kullanıldı. İç mekân tasarımında natürel renkler kullanılarak sıcacık bir ortam yaratıldı ve vatandaşların hizmetine sunuldu. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —