Tarih: 21.09.2018 15:20

AHİ´Lİ?K RUHU BAYRAMPAŞA´ DA

Facebook Twitter Linked-in

Berat Akova´nın sunduğu proğram, Yahya Kemal parkında toplanıp Demirkapı caddesinde devam eden yürüyüş korteji ile merkez parkına geldi, merkez parkta program yapıldı. 

AHİ kıyafetleri giyen protokolde AK Parti Milletvekili Canan Kalsın, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, İstanbul Esnaf Sanatkar odası yönetim kurulu üyesi ve İstanbul Bakkallar Odası Başkanı İsmail Keskin, AKParti İl Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Sadullah Selman AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, Gençlik Kolu Başkanı Ozan Karadeniz, Kadınlar Kolu Başkanı Gülşen Kadeş, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Levent Türkmenoğlu, İlçe Sağlık Müdürü Yusuf Oğuz Canpolat, Kızılay Bayrampaşa Şube Başkanı Okan Aysu, Oda başkanları, Belediye Başkan yardımcıları İsmail Gemici, Yalçın Sırakaya, Naser Şimşek, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan proğramda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Ersin Saçlı AHİ´lik haftasının önemine vurgu yaptı. Esnaflar adına konuşan İsmail Keskin´de konuşmasında AHİ´liğin bize bir tarihi emaneti olduğunu belirtti. 

Belediye Başkanı Atila Aydıner konuşmasında unutulmaya yüz tutmuş tarihi miraslarımızdan AHİ´lik müessesini unutulmamak için program yaptıklarını söyledi. AHİ´lik Dostluk, sevgi, saygı müessesini unutmamız gerekir diyerek biz Bayrampaşa olarak bir olduğumuzu ifade etti. Aydıner; ?Tartıda ölçüde hile yapmayacağız. Hile yapmak AHi´lik müessesinde yoktur. Bu müessese yok olmasın diye bu proğramı yapıyoruz. AHİ´liği herkese anlatıp yaşatmamız gerekir? dedi.

Milletvekili Canan Kalsın´da konuşmasında bizim kardeşlik gücümüz dolayısı ile krizler bize sıkıntı verse bile zarar vermeyeceğini ifade etti ve AHİ´liğin önemine vurgu yaptı.

Proğram yapılan dua ile sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —