ADALETİN TEMİN VE EŞİTLİĞİN TEMSİL EDİLDİĞİ BİR DÜZEN OLMALI

Saadet Partisi Bayrampaşa İlçe Başkanı Hüseyin Gülsümer; “Bayrampaşa’mız da hemşerilerinin iradesine katkısına etkisini katılımına, talep hak ve beklentilerine duyarlı bir yönetim anlayışı, olduğunu söylemek mümkün değildir” dedi.

TARİH: 4.04.2022 10:04
Son Güncelleme: 4.04.2022 10:04

Bayrampaşa’mızın yerel meseleleri ve çözüm önerilerini konuşacağımız böylesine kıymetli bir programı hazırlayan Bayrampaşa Gündem Gazetesi Sahibi Mehmet Ceylan Beye ve programın hazırlanmasında emeği geçen çalışma arkadaşlarıma şahsım ve teşkilatım adına teşekkürlerimi, şükranlarımı arz ediyorum.

Özellikle dünyada ve ülkemizde insanımızı ve insanlığı tehdit eden, mağdur eden önemli siyasi, ekonomik, toplumsal gelişmelerin yaşandığı ve insanımızın gelir ve umudu için yeni bir anlayış, bir çıkış yolu aradığı böyle bir süreçte bir araya gelebilmenin, konuşabilmenin empati kurabilmenin çok değerli olduğunu vurgulamak istiyorum. İnsan olma vasfını da insanca yaşama hakkını da öncelikle her yerden daha fazla mahallesinde, beldesinde ilçesinde yaşamalıdır. Bizim siyasi anlayışımıza göre hiç kimseye ayrım yapmayan, ayrıcalık sağlamaya, adaletin temin ve eşitliğin temsil edildiği insani medeni, ahlak, ilim, hakiki düzen olmalı. Doğumdan ölüme, düğüne cenazeye, iyiden güzele doğrudan hakikate insan hayatının içinde taleplerinin, beklentilerinin, hallerinin ve eylemlerin çoğu yaşadığı, gördüğü, anladığı kavradığını kendini yönetmek sanattır. Bugün ne yazık ki Bayrampaşa’mız da hemşerilerinin iradesine katkısına etkisini katılımına, talep hak ve beklentilerine duyarlı bir yönetim anlayışı, olduğunu söylemek mümkün değildir.

Bugün Türkiye'nin genel yönetiminde de benzer bir bakış açısı, ben bilirim, ben yönetirim bencilliğini sergileyen, güçlü yönetim, kudretli yönetici olarak gövde gösteren insan ve insan dışı yerel yönetimler ve yöneticiler hiç de az değildir.

BAYRAMPAŞA’YI BAYRAMPAŞA’LAR YÖNETMİYOR

Bayrampaşa yönetmek Bayrampaşalı ile  hizmet etmek yerine, Bayrampaşa'nın insanlarının yönetmediği, kendi bakışına hizmet etmeyi görev, yetki ve sorumluluk olarak tanımlayanlar var. İdare etmek, istişare etmeyi, istişare etmek ise sorumluluk üstlenmeyi ve her sese kulak ve her söze değer vermeyi gerektirir. Yönetmek en kötü ve en yanlış öneriye bile önem vermek, kötüye tevessül ve tenezzül etmemek, doğruyu ve güzeli taahhüt etmekle iyi niyet ve gayreti göstermektir. İyi yönetici kendisinin yönetilmesine yönlendirmesine izin veren her şeyi bilmesinin mümkün ve her şeyi kendisinin yapmasının doğru olmadığını görenlerdir.

Biz yönetmene erişimin kolay seçenekleri de tema seçenekleri ile temasını sürekli, yönetimin taktı ve takımın katılımı rutin olduğu siyaseti erdem görüyoruz. Ne yapılacağına, neyin yapılacağına, ne zaman yapılacağına, ne kadar ve nerede yapılacağına dair soruların cevaplarını sadece seçilenlerin verdiğinde yönetmen değil dayatma söz konusudur. Biz işte tam burada sırf bu sebepten Bayrampaşa gündem Gazetesi'nin ortaya koymuş olduğu bu katılımcı istişareye açık sorumluluk duyan çözüm öneren “Bayrampaşa konuşuyor” çalışmasını ve çabasını değer görüyoruz.

BUGÜN NASIL BİR BAYRAMPAŞA'DA YAŞIYORUZ?

Bu sorunların hepsini biliyoruz. Bayrampaşa ile ilgili olan sorunların hepsini görüyoruz, yaşıyoruz. Bununla ilgili insan merkezli olan inancımızı, değerlerimizi, hukuku, adaleti, ahlakı, vicdanı merkezi olan makul uygulanabilir, sürdürülebilir çözümlerimizin olduğunu ifade etmek istiyorum. Daha sonra yapılacak geniş bir programda daha detaylı olarak bunları da konuşma fırsatı bulacağımızı ümit ediyorum.

Temel soru şöyle olmalıdır, bugün nasıl bir Bayrampaşa'da yaşıyoruz ve gelecekte nasıl bir Bayrampaşa’da yaşamak istiyoruz?

Biz Saadet Partisi olarak insanların özgür iradesine bırakıldığı yaşamayı tercih edeceği kadar insanı olan hakkın ve hukukun üstün tutulduğu işleri adaletin çerçevesinde yürütüldüğü kimsenin haksızlığa uğrayan, uğrayacağına dair endişe taşımadan yaşanacağı bir Bayrampaşa hayal ediyoruz.

Mutlu insanların yaşadığı çocukların geleceğe umutla bakabilmeyi, gençlerin işsiz kalmadığı, babaların akşama eve ne götürürüm, annelerin ise akşama ne pişirsem diye endişe etmediği, insanların yaşam endişelerinin olmadığını, kutuplaşmanın ötekileştirmenin kol gezmediği insan onur ve haysiyetini yüceltildiği yaşanabilir bir Türkiye hayal ediyor ve bunun için çalıştığımızı vurgulamak istiyorum.

182. Sayı

181. Sayı

180. Sayı

179. Sayı

178. SAYI

177. Sayı

176. Sayıya

175. Sayı

174, Sayı

173. Sayı

172. sayı

171 Sayı

BELEDİYE MECLİSİNDE İSTİFA DEPREMİ, CHP’DEN İKİ ÜYE İSTİFA ETTİ, MECLİSE 4. PARTİ GELDİ

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ’NDEN TUTİN’DE KARDEŞLİK SOFRASI

YEŞİLAY BAYRAMPAŞA ŞUBESİNDE BAYRAK DEĞİŞİMİ: YENİ BAŞKAN SAVAŞ ÖZDEMİR

AHMET GÜRSES’İN ACI GÜNÜ: REMZİ DEMİR HAKK’A YÜRÜDÜ

SAKIN HA DEME...

KIZILAY BAYRAMPAŞA’DAN GÖNÜLLERE DOKUNAN DEV DESTEK

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ 8 YIL SONRA 14. KEZ BALKANLAR’DA İFTAR SOFRASI

BAK UYANMADIN

EYÜPSULTAN’DA RAMAZAN’IN MANEVİ ATMOSFERİNDE KİTAPLA BULUŞMA

BAKAN GÜRLEK’TEN SULTANGAZİ ETKİNLİK ÇADIRI ZİYARETİ

BAYRAMPAŞA BELEDİYE MECLİSİ’NDEN EMPERYALİZME KARŞI TARİHİ DURUŞ: ÜÇ PARTİDEN ORTAK KINAMA

AHMET TÜFEKÇİ’NİN ACI GÜNÜ: ŞABAN TÜFEKÇİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

ULUMED İZMİR’DE KONGRE HAZIRLIĞI

ÖĞRENCİLERE YKS MÜJDESİ, ÜCRETLER BAYRAMPAŞA BELEDİYEDEN

SULTANGAZİ BELEDİYESİ, RAMAZAN’DAKİ GÖNÜL SOFRASI YUNANİSTAN’DA

ENGELLİLERLE ENGELSİZ MUTLULUK İFTARDA YAŞANDI

BALKANLARDA SOYDAŞLARLA GÖNÜL SOFRASI BULGARİSTAN’DA

ENFLASYON DAR VE SABİT GELİRLİYİ VURUYOR!

ÇOCUKLAR RAMAZAN AYI’NIN GÜZELLİKLERİNİ EYÜPSULTAN’DA YAŞIYOR

1 MART BOSNA HERSEK BAĞIMSIZLIK GÜNÜ İZMİR’DE KUTLANDI

Video Galeri 1

Basın Toplantısı
30 AĞUSTOS
Bayrampaşa Gündem Gazetesi Ordulular Derneğine Plaket taktimi
MİLLET PARTİSİ 11. OLAĞAN KURULTAYI
Evde Kal
DENİZLİ
Tüm videolar...

Foto Galeri

SINAV NAYRAMPAŞA
MOZAİK FOLKLOR
KÜLÜPLER İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
BAYRAMPAŞA´DA KASTAMONU RÜZGARI
MHP BAYRAMPAŞA´YA KADINLAR
BAYRAK
ADALETİN TEMİN VE EŞİTLİĞİN TEMSİL EDİLDİĞİ BİR DÜZEN OLMALI

İstanbul

07.03.2026

  • İMSAK 05:58
  • GÜNEŞ 07:23
  • ÖĞLE 13:20
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:08
  • YATSI 20:27

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 24 18 2 4 40 58
2.FENERBAHÇE A.Ş. 24 15 0 9 31 54
3.TRABZONSPOR A.Ş. 24 15 3 6 20 51
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 24 13 4 7 16 46
5.GÖZTEPE A.Ş. 24 11 4 9 11 42
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 24 11 7 6 16 39
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 24 7 6 11 -2 32
8.KOCAELİSPOR 24 8 10 6 -4 30
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 24 7 9 8 -10 29
10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 24 6 9 9 -4 27
11.CORENDON ALANYASPOR 24 5 8 11 -4 26
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 24 6 12 6 -6 24
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 24 6 12 6 -14 24
14.TÜMOSAN KONYASPOR 24 5 11 8 -10 23
15.İKAS EYÜPSPOR 24 5 12 7 -16 22
16.KASIMPAŞA A.Ş. 24 4 12 8 -15 20
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 24 3 10 11 -25 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 24 3 17 4 -24 13
  • Cumartesi 9.1 ° / 5.6 ° Güneşli
  • Pazar 9.2 ° / 4.6 ° Güneşli
  • Pazartesi 9.6 ° / 5.7 ° false