Tarih: 24.12.2022 13:24

“TADİLAT RUHSATI ALDI MI?”SORUSUNA CEVAP GELMEDİ

Facebook Twitter Linked-in

 

Bayrampaşa Belediyesi Meclisi CHP Meclis Üyesi Atilla Özen, bu yılın başında Ada Park’ta bulunan bir restaurantın yaptığı yıkım ve tadilat çalışmalarıyla ilgili başkanlık makamına verdiği soru önergesine cevap alamadığını belirtti.

Atilla Özen yaptığı yazılı açıklamada “Ada Park’ta bulunan Mihver’in bu yılın başında yaptığı yıkım ve tadilat çalışmalarıyla ilgili Belediyeden izin ve ruhsat alıp almadığını yazılı soru önergesiyle sormuştum. 2022 Mart ayında verdiğim soru önergesinin üzerinden 9 ay geçmesine rağmen herhangi bir yanıt alamadım” dedi.

Atilla Özen, Bunun üzerine Ekim ayında yapılan Meclis toplantısında soru önergesine yanıt alamadığını bildirdi. Bu ay (Aralık-2022) yapılan meclis toplantısında soru önergesine yanıt alamadığını bir kez daha tekrarladı. 

“Aynı şekilde 2022 yılının Haziran ayında yapılan Meclis toplantısında, belediyeye ait 2021 faaliyet raporunun 158. sayfasında yer alan 2021 yılında sonuçlanan mahkeme kararı gereğince ödendiği bildirilen 1.055.262,11 TL para cezasının neye istinaden alındığını da sordum. Bu soru önergesine de 6 ay geçmesine rağmen yanıt alamadım.” Diyen Atilla Özen, Soruların yanıtları kamuoyu tarafından da merakla beklediğini ifade etti.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —