23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK KUPASI 26 NİSAN’DA

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK KUPASI 26 NİSAN’DA

Bayrampaşa Belediyesi tarafından GSİM Bayrampaşa İlçe Müdürlüğü ve TSF Bayrampaşa İlçe Temsilciliği iş birliğiyle “ 23 Nisan Ulusal Egemenlik Kupası” turnuvası 26 Nisanda yapılacak.

Bayrampaşa Belediyesi tarafından GSİM Bayrampaşa İlçe Müdürlüğü ve TSF Bayrampaşa İlçe Temsilciliği iş birliğiyle Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında 26 Nisan 2021 Pazartesi 16:00`dan itibaren Bayrampaşa Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik Kupası Online Satranç Turnuvası düzenlenecektir. Turnuva 12 Yaş ve altı sporcuların katılımına açık olup, genel sıralama ve Bayrampaşa ikametli ve öğrenim gören ilçe sıralamasına ayrı ayrı olmak üzere ödüllendirme yapılacakır.
Turnuvanın chess.com platformunda 5dk+2sn düşünme süresinde 10 tur düzenlenmesi planlanmıştır. Turnuvaya katılacak tüm sporcuların bilgisayarlarında ZOOM programı kurulu olmak zorundadır ve yönerge maddesi 2.9.`a göre hareket edilmelidir.

 

TURNUVA KATILIM ADIMLARI 

1- chess.com sitesinden ücretsiz olarak kullanıcı adı alması gerekmektedir. Kullanıcı adları sporcuların gerçek ad-soyad bilgisi ve ilave olarak sadece rakamdan oluşturulabilir. chess.com kullanıcı adı almak için tıklayınız..

2- Turnuvaya katılmak için istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden online kayıt yaptırılmalıdır. Online kayıt için tıklayınız..

3- chess.com sitesinde turnuva grubuna/kulübüne üye olunmalıdır. Kulüp üyeliği için tıklayınız..
4- Turnuva başlangıç saatinden 1 saat önce ile turnuva başlangıcına kadar turnuvaya kayıt kontrol işleminizi chess.com sitesinde turnuva linkinden KATIL butonuna tıklayarak yaptırılmalıdır.

 



BELEDİYE BAŞKANI KİM OLSUN?


Anahtar Kelimeler: NİSAN ULUSAL EGEMENLİK KUPASI NİSAN’